• 100% tevredenheid gegarandeerd!
  • Kantoorautomatisering: Microsoft Office
  • ICT team: 24x7training™

Over Quality Mentor

Het opleiden van ICT specialisten en/of PC eindgebruikers kan veel efficiënter !

Vanaf de oprichting in 2010 is Quality Mentor een kennisorganisatie en opleidingspartner voor de kantoor automatisering en het ICT team.

QM-afbeelding8

Eigenaar/Sales

Wij helpen organisaties én eindgebruikers hun IT-doelen te behalen door middel van praktische oplossingen. Met meer dan 400 uur aan zelfgemaakt online trainingsmateriaal over o.a. Microsoft Office 365 en Cyber Security kunnen eindgebruikers op eigen tempo hun kennis en vaardigheden vergroten. Daarnaast geven we In-Company klassikaal trainingen aan eindgebruikers, key-users en besluitvormers.

 

De voordelen van Quality Mentor

Incl. toegang tot een collectie van 500 Online training video’s.

Incl. 60 dagen helpdesk.

Incl. kennistest analyse. Voor en na de training.

KANTOORAUTOMATISERING

Door een gebrek aan kennis en vaardigheden verspilt de gemiddelde Microsoft Office gebruiker tussen 15-30 minuten per dag. Dat kost uw organisatie op jaarbasis dus veel tijd en geld. Hoe kunt u dit oplossen? Quality Mentor helpt u met een Kennisanalyse en een duidelijke rapportage. Dit gebruiken we als basis voor een Plan van Aanpak met een selectie van online en klassikale trainingen. De lesstof wordt aangereikt op het niveau dat bij de medewerkers past.

SECURITY

De ontwikkelingen op het gebied van Cybercriminaliteit, AVG Proof, Privacywetgeving en de wijze waarop een bedrijf met klantintegriteit te maken heeft, gaan razendsnel. Om bewust te worden van deze risico’s en deze te vermijden of er op de juiste manier op te acteren, levert Quality Mentor naast een krachtig portfolio online trainingen, ook volledig op maat gemaakte klassikale groepstrainingen op locatie van de klant. Met DIEV™ bieden we een online training. Daarnaast verzorgen we voor een groep Key-Users of Ambassadeurs van een organisatie ook regelmatig klassikale trainingen. Bewustzijn kun je niet trainen, dat moet je kweken!

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor Klassikaal Trainingen In-Company

ezgif.com-gif-maker (3)

Zij hebben reeds hun IT-doelen behaald.