Home » Klassikaal Leren

Klassikaal Leren

Veel computergebruikers gebruiken na een migratie vaak alleen basisfunctionaliteiten (uit voorgaande applicaties) terwijl de echte productiviteitswinst te halen is met verbeterde functionaliteiten van een nieuwe versie. Bijvoorbeeld Microsoft Word of Excel heeft verbeteringen die niet alleen van cosmetische aard zijn, ze hebben ook een impact op de fundamentele werking van de applicaties.
Veranderingen die tot doel hebben om nog beter en efficiënter te kunnen werken. De nadruk ligt hierbij op het woord “kunnen”, want als de gebruiker niet goed getraind wordt om de nieuwe functionaliteiten te gebruiken dan is de investering in de nieuwe software eigenlijk weggegooid geld.

In-Company

Gaat u migreren of bent u onlangs gemigreerd naar Microsoft Office 365: bel/mail ons of vraag een adviesgesprek aan. We helpen u graag om uw medewerkers nog productiever aan de slag te laten gaan met de nieuwe mogelijkheden. We ontlasten uw helpdesk zodat ze zich kunnen focussen op de belangrijkste items voor uw business.
Op uw locatie verzorgen wij een interactieve klassikale groepstraining.

Open Rooster

Indien u maar enkele medewerkers wilt trainen dan is een van de geplande trainingen een geweldige optie. Kies uw onderwerp, zoals Power BI en schrijf uw medewerkers in. We introduceren regelmatig nieuwe titels en nieuwe data, dus hou onze site in de gaten. Een Open Rooster groepstraining is geschikt voor individuele deelname. De organisatie is centraal in Nederland, check de site voor meer info.

Online Live Training

In een online live training neemt u als organisatie actief deel met een aantal medewerk(st)ers, die – bij voorkeur – deelnemen met een eigen laptop of PC. Interactiviteit is bij een online training belangrijk.
Een online training duurt 1 of 2 dagdelen, afhankelijk van het onderwerp. Een dagdeel duurt 3.5 uur (incl. pauze) en wordt verzorgd door een trainer van Quality Mentor, via Teams

Webinars

In een Webinar neemt u als organisatie als toehoorder deel met een groep medewerk(st)ers voor een specifiek onderwerp, op zowel basis als gevorderd nivo. Er is uiteraard ruimte tot het stellen van vragen.
Als een presentiemodel duurt een Webinar max 1.5 uur, afhankelijk van het onderwerp. U kunt kiezen uit diverse (basis en/of gevorderde) onderwerpen.

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch online leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Online Leren

Met het unieke online-trainingsplatform van Quality Mentor vergroot u de kennis van uw medewerkers. Microsoft office kan veel meer dan u denkt, maak van uw medewerkers een Human Firewall en zorg dat uw ICT-ers de benodigde kennis continu kunnen bijspijkeren.

Chatbot Ondersteuning

The Office Mentor (TOM) is een kant en klare oplossing waarmee u een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot kunt maken, beheren en analyseren zodat u de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen. Voor Microsoft Office365 is er standaard content beschikbaar.