• 100% tevredenheid gegarandeerd!
  • Kantoorautomatisering: Microsoft Office
  • ICT team: 24x7training™

Viertal Outlook cursussen

Leer Microsoft Outlook écht effectief inzetten voor uw organisatie.

  • Outlook Basis
  • Outlook Basis Gevorderd
  • Outlook Gevorderd
QM-afbeelding8

Outlook cursussen – Klassikale Training – Microsoft Outlook

lgoo-quality-mentor-transparent-copy

CURSUS OUTLOOK INSCHRIJVEN & PRIJS

Vanaf In-Company prijs: 1250,- tot 1750,-. (Afhankelijk van aantal deelnemers).

Incl. toegang tot een collectie van 500 Online training video’s.

Incl. 60 dagen helpdesk.

Incl. kennistest analyse. Voor en na de training.

Outlook cursussen

Van alle applicaties die er in het Microsoft Office pakket zitten, is Outlook wel de meest gebruikte. Iedereen op de werkplek die een computer heeft, gebruikt Outlook als het programma voor de e-mail. Hoewel deze applicatie door zoveel mensen wordt gebruikt, kennen veel mensen de kracht van dit fantastische programma niet. Daarom is een cursus Outlook in veel gevallen op zijn plaats.

Mogelijkheden van cursus Outlook

Outlook heeft ontelbare mogelijkheden die het werk efficiënter maken, maar die niet worden gebruikt. Om maar enkele te noemen:

• Het verzenden van een mailing door middel van samenvoegen met een adressenbestand uit Excel of een tabel uit Word. U kunt hiermee in één keer al uw klanten persoonlijk aanschrijven i.p.v. een algemene mail te sturen.
• Wilt u de mening over iets vragen aan uw medewerkers of klanten? Gebruik dan de voting buttons, of in Office 365 de mogelijkheid voor een poll.
• Zijn er standaardteksten die vaak in e-mails terugkomen? Gebruik dan de Building Blocks.
• Wilt u dat uw mail opvalt bij de ontvanger? Zet er dan een vlaggetje met reminder voor de ontvanger in. Uw mail wordt dan met een gele kleur gemarkeerd en de ontvanger krijgt op de door u gewenste tijd een reminder.

Dit zijn slechts enkele van de vele, vele mogelijkheden. Outlook heeft zelfs een ingebouwd takenbeheer, u kunt hiermee eenvoudig van een e-mail een taak maken. In Office 365 kunt u dit nog geavanceerder doen door het te koppelen aan Microsoft To Do.

Vrijblijvend adviesgesprek met Maurice

ezgif.com-gif-maker (3)
Outlook cursussen

INSCHRIJVEN & PRIJS

Vanaf In-Company prijs: 1250,- tot 1750,-. (Afhankelijk van aantal deelnemers).

Incl. toegang tot een collectie van 500 Online trainging video’s.

Incl. 60 dagen helpdesk.

Incl. kennistest analyse. Voor en na de training.

Efficiënter werken na het volgen van een Outlook cursus

Als uw medewerkers Outlook alleen maar gebruiken om e-mails te verzenden en te ontvangen en nog steeds hun inbox als “to do” lijst gebruiken zonder de taakbeheer optie in te schakelen, dan wordt het echt tijd voor een Outlook training. Misschien zelfs een Outlook Turbo cursus om de controle te krijgen over de overvolle inbox en de “to do’s”. Bij Quality Mentor bent u dan aan het goede adres. Wij bieden diverse Office trainingen en deze kunnen op verschillende manieren worden gevolgd.

Online cursus Outlook

Als u en/of uw medewerkers de voorkeur geven aan het online volgen van training, dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden. Zo bieden wij webinars van 1 uur. In ieder webinar komt dan één onderwerp aan de orde. Bijvoorbeeld: “Tips & Tricks voor Outlook.”

Voor medewerkers die liever niet halve of hele dagen in een training zitten, is de Office 365 Thuiskantoor training een passende optie. In deze training hoeft men dagelijks slechts 5 minuten aan training te besteden en kan men het geleerde direct in praktijk brengen. Dit werkt zo: iedere dag kan men één bepaald onderwerp gedurende 5 minuten direct op de werkplek aan de PC bestuderen en oefenen. Door dit dagelijks te doen, komt uiteindelijk alles aan bot. Deze vorm van training heeft ondersteuning van een coach en online helpdesk. Overigens hoeft men niet persé de training aan de PC te doen, want de lesstof is ook beschikbaar op smartphone en tablet.

Tri2Learn

Voor de medewerker die helemaal zelf wil bepalen wanneer en waar hij leert en in welk tempo hij dat doet is er het unieke Tri2Learn concept. Waarom is dit uniek? Wanneer een bedrijf de medewerkers een training wil aanbieden, wordt er vaak eerst geïnventariseerd wat de behoefte is. Bijvoorbeeld bij een Outlook training: wat is de ervaring van de medewerkers? Wie heeft basiskennis en wie heeft een gevorderd niveau? Bij de Tri2Learn methode is dat niet nodig. Er wordt namelijk een nulmeting gedaan die bepaalt wat het kennisniveau van de student is en hoe het lespakket eruit moet zien. Vervolgens wordt deze leerstof op maat gedurende 12 maanden online gezet zodat deze 24/7 bestudeerd kan worden via PC, smartphone of tablet. Na deze 12 maanden volgt dan een eindtoets.

In company training

Toch liever een klassikale training? Dat kan. Wij overleggen graag met u over de mogelijkheden om bij u in huis klassikale training te komen geven.

Office on premise of Office 365?

Het maakt verschil of uw bedrijf Microsoft Office on premise heeft of de cloud versie Office 365. In het laatste geval dient uw medewerker de cursus outlook 365 of cursus office 365 (al dan niet online) te volgen. Er zijn namelijk verschillen tussen Microsoft Office en Office 365. Is uw bedrijf al over op Office 365 of bent u dat van plan, dan kan DailyDrive voor u interessant zijn. Hieronder meer informatie.

DailyDrive

Strikt genomen is DailyDrive geen training, maar een all-in pakket voor bedrijven die gemigreerd zijn of gaan migreren van Office on premise naar Office 365. Dit pakket biedt een eenvoudige implementatie van Office 365 gecombineerd met intranet, een document management system en training aan de medewerkers. DailyDrive wordt aangeboden in verschillende varianten: basic, premium of excellent. Wij staan graag ter beschikking voor verdere informatie over dit pakket. Een demo behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Natuurlijk wilt u uw medewerkers het beste aanbieden. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat u vragen hebt en meer informatie wilt. U kunt daarvoor altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zij hebben reeds hun IT-doelen behaald.