• 100% tevredenheid gegarandeerd!
  • Kantoorautomatisering: Microsoft Office
  • ICT team: 24x7training™

Leer nieuwe technieken zoals SharePoint, en leer oude gewoontes af!

Zakendoen wordt tegenwoordig voornamelijk online gedaan. Dit betekent dat bedrijven hun winkelpuien verplaatsen van fysieke locaties naar virtuele ruimtes. Klanten binnenhalen kan alleen via een dynamische website die producten en diensten op een heldere en toch visueel aantrekkelijke manier aanbiedt. De tools om websites te maken zijn er genoeg; Microsoft biedt SharePoint, een tool die niet alleen kan worden gebruikt om websites te maken, maar ook om een uniforme locatie te creëren voor het opslaan, organiseren, delen en openen van informatie vanaf elk apparaat onderweg.

QM-afbeelding8

SharePoint cursus

lgoo-quality-mentor-transparent-copy

INSCHRIJVEN & PRIJS

Vanaf In-Company prijs: 1250,- tot 1750,-. (Afhankelijk van aantal deelnemers).

 

Incl. toegang tot een collectie van 500 Online training video’s.

Incl. 60 dagen helpdesk.

Vraag een kosteloze kennistest aan

  Wat is SharePoint?

Sharepoint is een cloud based server en deze kan zowel met Microsoft Office on premises worden gebruikt door middel van het installeren en implementeren van een SharePoint Server als online met een Office 365 abonnement. SharePoint maakt het delen van en werken met bestanden eenvoudiger dan ooit. Vooral als u deze applicatie samen met Microsoft Teams gebruikt. Dit zijn enkele van de handige functies van SharePoint:

  • Delen van bestanden. U kunt eenvoudig bestanden delen met collega’s en externe partijen (bijvoorbeeld cliënten). Dit kan overigens ook met OneDrive (of onedrive voor bedrijven) voor business. Waar u voorheen gebruik moest maken van online diensten zoals bijvoorbeeld WeTranfser, kunt u nu eenvoudig en veilig een link delen.
  • Samenwerken in bestanden. U en uw collega’s kunnen tegelijkertijd in dezelfde bestanden werken.
  • Vergaderingen voorbereiden: in SharePoint kan een site worden gemaakt waarin alle documenten staan die nodig zijn voor een bijeenkomst. Deze kunnen gedeeld worden met de deelnemers. Overigens hoeft u niet aan de PC te zitten om deze stukken door te nemen. Dit kan ook op uw smartphone of tablet.

Voor het werken met SharePoint hebt u slechts een webbrowser nodig, zoals bijvoorbeeld Chrome, Edge of Firefox.

Gebruikt u ook Teams in uw organisatie? Dat is de ideale combinatie. De teams of kanalen die aangemaakt worden in Teams, zijn direct ook in SharePoint zichtbaar. De machtigingen voor teams die u geeft in Teams, gelden ook in SharePoint. Men kan zowel de documenten in Teams bekijken en bewerken, als in SharePoint.

 

Zoals u kunt lezen, biedt SharePoint een organisatie veel handige tools die het werken efficiënter maken, maar het volgen van een SharePoint cursus is wel aan te bevelen. Op die manier benutten uw werknemers deze applicatie ten volle.

Vrijblijvend adviesgesprek met Maurice

ezgif.com-gif-maker (3)
SharePoint cursus

INSCHRIJVEN & PRIJS

Vanaf In-Company prijs: 1250,- tot 1750,-. (Afhankelijk van aantal deelnemers).

Incl. toegang tot een collectie van 500 Online trainging video’s.

Incl. 60 dagen helpdesk.

Incl. kennistest analyse. Voor en na de training.

  Microsoft training SharePoint cursus

Een Microsoft training SharePoint kan bij Quality Mentor op verschillende manieren worden gevolgd, aan u de keuze welke optie bij uw organisatie past. Zo bieden wij:

In groepen:

  • Klassikale training voor maximaal 8 personen. Deze training vindt op locatie bij uw bedrijf plaats. Afhankelijk van de module duurt deze 1 dagdeel (van 3 uur) of meerdere dagdelen.
  • Ook online kan in groepen worden getraind, dit werkt via webinars. Ook hier is de duur afhankelijk van de module die gekozen wordt.

Individueel:

Voor individuele personen wordt geen separate SharePoint cursus online gegeven. Volgt men een volledige cursus Office 365, dan bestaat een gedeelte daarvan wel uit een cursus SharePoint Office 365. We adviseren hiervoor de Thuiskantoor trainingssessies. Deze vorm van training is zeer geschikt voor medewerkers die graag cursus willen volgen maar weinig tijd hiervoor beschikbaar hebben of niet zomaar een of meerdere dagdelen afwezig kunnen of willen zijn. Uw medewerkers hoeven namelijk wekelijks maar slechts 5 minuten training over één onderwerp te volgen, dat daarna direct in praktijk kan worden gebracht. De training kan aan de PC worden gevolgd, maar ook op de smartphone of tablet.

 Overstappen van Microsoft Office naar Office 365

Misschien bent u een van de vele bedrijven die is overgestapt van Microsoft Office on premise naar Office 365. Of mogelijk staat dat bij u op de planning. Dat is een verstandige keuze, want zoals u hierboven hebt kunnen lezen, kan er zoveel meer met cursus Office 365. Daarnaast bent u met Office 365 ook meer flexibel. U doet de betaling op abonnementsbasis in plaats van dat u softwarelicenties en updates koopt. Dat betekent dat u tussentijds altijd kan bijstellen als er iets wijzigt in het aantal werknemers dat het Office pakket gebruikt. Quality Mentor kan u helpen de implementatie van Office 365 soepeler en sneller te laten verlopen. Hiervoor bieden wij DailyDrive.

DailyDrive

DailyDrive is een pakket dat, zoals hierboven aangegeven, zorgt dat Office 365 snel is geïmplementeerd in uw kantooromgeving. Tevens biedt het Intranet, een Document Management System en training voor uw medewerkers.

DailyDrive wordt aangeboden in verschillende varianten, een basic (eenmalige uitgave) of een uitgebreidere premium of excellent (abonnementsvormen).

Meer weten?

Natuurlijk kunt u bij Quality Mentor vrijblijvend terecht met uw vragen over onze trainingen, maar ook over DailyDrive. Voor wat betreft DailyDrive kunnen wij u ook een demo aanbieden. Neem gerust contact op.

Zij hebben reeds hun IT-doelen behaald.