• 100% tevredenheid gegarandeerd!
 • Kantoorautomatisering: Microsoft Office
 • ICT team: 24x7training™

DATA SAAI? MAAK HET KRACHTIG MET POWER BI BASIS

Tijdens deze training/cursus ga je dieper in op het maken van geavanceerde analyses, interactieve rapporten en datamodellen.

Online training

2 ochtenden, teams

 Klassikale training

1 dag op een toplocatie

In-company training

Met collega’s op je eigen locatie

Toptrainers

Zeer ervaren Power BI experts:
Iris Hart en Bart Linders

Hoge Kwaliteit

De training/cursus Power BI Basis wordt beoordeeld met een 8,2 !!

Super locatie

Natuurlijk kan de training op uw locatie georganiseerd worden. Maatwerk !

Power BI – Zelfstudie – Introductie – QM

Power BI – Rapporten maken – QM

ezgif.com-gif-maker

Cursus Power BI Basis

Voor wie duidelijke managementinformatie wil hebben om goed inzicht te krijgen en op basis van data en verkregen inzicht beslissingen te nemen, is Microsoft Power BI (ofwel Business Intelligence) een onmisbare tool. Voordat men met deze applicatie begint te werken, is een Power BI basis training een goede start.

De voordelen van Power BI

 • De data in Power BI zijn overal beschikbaar, men heeft slechts een werkende internetverbinding nodig. Bovendien is Power BI geïntegreerd met Teams en SharePoint. Dat wil zeggen dat rapporten die gemaakt zijn in Power BI, een op een in Teams of SharePoint geplaatst en geraadpleegd kunnen worden zonder afbreuk van data of visueel uiterlijk.
 • Het op een duidelijke manier visualiseren van data. De bron voor deze data kan Excel zijn, maar Power BI werkt ook met data uit vele andere bronnen en combinaties van bronnen. Hoewel data veelal wordt verwerkt in Excel, biedt Excel niet de mogelijkheid om de gegevens op een visueel aantrekkelijke en duidelijke manier weer te geven. Door de data van Excel in Power BI te importeren, zijn deze data wel duidelijk inzichtelijk en op een moderne manier weergegeven. Dat geldt niet alleen voor de PC, want Power BI biedt ook de optie om rapporten aan te passen aan de weergave op een mobiele telefoon. Verder bestaat de mogelijkheid om een sectie Q&A toe te voegen.
 • Met Power BI beschikt men over ingebouwde AI (Artificial Intelligence). Met deze functie kan Power BI tekst analyseren, bijvoorbeeld bij reviews over producten. De data die geanalyseerd moeten worden, kunnen uit verschillende applicaties komen, maar ook uit externe bronnen. De AI-functie vergelijkt de data uit deze diverse bronnen.
 • Power BI heeft een ingebouwde tool voor beveiliging van data en documenten. Zelfs wanneer bestanden uit Power BI worden gedownload, blijft de security die de maker van het rapport aan het bestand heeft toegevoegd, bestaan. Daarnaast kunnen documenten alleen worden gedownload wanneer het device bekend is bij de security manager van de organisatie. Dat wil zeggen dat iemand dus geen documenten kan downloaden zonder verkregen machtiging en indien hij wel een machtiging heeft, dit niet kan op bijvoorbeeld een privé laptop of privé telefoon. De security manager kan daarnaast activiteiten van gebruikers monitoren en zo ook ongebruikelijke acties registreren.

Power BI cursus binnen uw organisatie

Met bovenstaand genoemde functionaliteiten in Power BI is wel duidelijk dat dit een applicatie is die de moeite waard is te gebruiken binnen uw organisatie. Maar om er goed mee te kunnen werken, is een Power BI cursus een must. Bij Quality Mentor kan deze training op twee manieren worden gevolgd.
De eerste is een klassikale training van één dag in een groep van maximaal 8 cursisten. Deze klassikale training wordt gegeven op locatie in Driebergen.
De tweede manier is het online volgen van trainingsvideo’s (11 video’s) voorzien van een handleiding en oefenmateriaal.
Voor beide trainingen geldt dat de cursist kennis moet hebben van Excel op gevorderd niveau en formules en draaitabellen moet beheersen.
Na het volgen van deze training beschikt de cursist over een goede Power BI basis. Na deze training kan op een later moment, indien gewenst, een training Power BI advanced worden gevolgd.

Start met Cursus Power BI Basis en maak geweldige data-presentaties!
Schrijf je vandaag nog in voor de Power BI Basis training en gebruik Excel voor de saaie cijfertjes.
Slechts € 595,- per persoon, inclusief studiemateriaal.

Dit mag je verwachten als je inschrijft voor Power BI Basis

Trainers zijn zeer ervaren Power BI Basis experts

Pragmatisch, ze leren je alle geheimen van Power BI Basis, geven tips&tricks en natuurlijk kun je ook je eigen case inbrengen.

Kleine klassen van maximaal 8 personen

Zo krijg je alle aandacht die nodig is en is er ruimte voor vragen.

Je maakt waardevolle en interactieve dashboards voor je organisatie

Deel de data, iedereen begrijpt de ‘cijfers’ gelijk, overzichtelijk en beeldend.

Compleet inclusief een hand-out met studiemateriaal

Na de training kun je alles nog eens rustig doornemen en mocht je vragen hebben dan staan we voor je klaar.

Je werkt op je eigen laptop, dus heerlijk vertrouwd

Mocht het nodig zijn dan kunnen we ook een laptop voor je klaarzetten.

Na afloop ontvang je een waardevol deelnamecertificaat

Laat je collega’s maar zien waar ze moeten zijn voor krachtige data-presentaties met mooie en duidelijke visuals.

Inhoud van de training

 • Importeren van gegevens uit diverse bronnen (zoals Excel)
 • Gegevens opmaken en relaties leggen (modelleren)
 • Dashboards en rapporten maken en delen met bijvoorbeeld collega’s
 • Keuze en gebruik van verschillende visualisaties (grafieken, geo)
 • Publiceren naar mobiele apparaten
 • Interactiviteit creëren (filters, drill-down/drill-through)
 • Verbinding opzetten via Live Connect

100% tevredenheid gegarandeerd!

Toch niet tevreden over de trainingen?
Geen probleem! Laat ons dit binnen 14 dagen na aanschaf weten, en je krijgt je geld terug.
badge-sat-guar

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor Klassikaal Trainingen In-Company

ezgif.com-gif-maker (3)

 Wat biedt Quality Mentor nog meer?

Ook voor andere trainingen dan Power BI kunt u bij ons terecht, want Quality Mentor heeft een uitgebreid pakket aan trainingen voor bijvoorbeeld Office 365, maar ook voor Cybersecurity en trainingen voor ICT-medewerkers. Wij begrijpen dat iedere organisatie anders is en dat daarom de wensen voor het volgen van cursus kunnen differentiëren. Om die reden is ons trainingsaanbod gevarieerd. Wij bieden workshops en webinars, maar ook trainingen waarbij het cursisten nauwelijks tijd kost om te studeren. De te bestuderen onderwerpen worden steeds in een online sessie van slechts 5 minuten aangeboden, dus het is min of meer “al doende leert men”. Verder bieden wij op maat gemaakt trainingen waarbij eerst een nulmeting wordt gedaan voordat de leerstof wordt aangeboden. Bij deze vorm van cursus volgen wordt de leerstof gedurende 12 maanden aan de cursist aangeboden, die zelf bepaald waar, wanneer en hoe snel hij door de leerstof heen gaat. Eveneens bieden wij oplossingen voor een snelle en soepele implementatie van Office 365, tezamen met Intranet, een Document Management System en online training.

Bent u geïnteresseerd in een training Power BI basis voor uw organisatie en hebt u nog vragen? Of wilt u meer weten over onze andere producten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.