• 100% tevredenheid gegarandeerd!
  • Kantoorautomatisering: Microsoft Office
  • ICT team: 24x7training™

Viertal Excel cursussen

  • Excel Basis 
  • Excel Ervaren
  • Excel Gevorderd
  • Excel Basis Gevorderd Ervaren
QM-afbeelding8

Microsoft Excel cursussen

lgoo-quality-mentor-transparent-copy

Inschrijven & prijzen voor Excel cursussen

Excel cursussen vanaf In-Company prijs: 1250,- tot 1750,-. (Afhankelijk van aantal deelnemers).

Incl. toegang tot een collectie van 500 Online training video’s.

Incl. 60 dagen helpdesk.

Incl. kennistest analyse. Voor en na de training.

Doe meer met Excel

In de praktijk wordt Excel veelal gebruikt om eenvoudige berekeningen te maken, of om data in te plaatsen, zoals bijvoorbeeld adreslijsten. Misschien dat medewerkers van uw financiële afdeling meer affiniteit en handigheid hebben met de handige functies, bijvoorbeeld de formules, grafieken en draaitabellen in Excel. Maar helaas is dat niet het geval bij de gemiddelde medewerker. In een Microsoft Excel cursus leren uw medewerkers om meer te doen met Excel, zodat zij hun efficiency kunnen verhogen.

Excel cursussen

Microsoft Office is met meer dan een miljard gebruikers ter wereld niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Een van de applicaties in dit pakket is het ondergewaardeerde Excel. Waarom ondergewaardeerd? Hoewel iedere medewerker er wel het nut van inziet om Excel te gebruiken, zijn er helaas weinig mensen die alle mogelijkheden benutten die Excel te bieden heeft. En dat is jammer. Uw medewerkers kunnen zoveel efficiënter werken en zoveel meer goede informatie opleveren wanneer zij de mogelijkheden van Excel ten volle benutten. Daarom is het goed om uw medewerkers een cursus Excel aan te bieden.

Hoe kun je bepalen of iemand een basistraining of een voor gevorderden nodig heeft?

Bij de meeste trainingsinstituten ziet u een indeling: basis, gevorderden en expert. Het is soms moeilijk om te bepalen wat het kennisniveau van een medewerker is en dus wat voor een training deze nodig heeft. De medewerker zelf kan ook zijn kennis van Excel onder- of overschatten. Bij Quality Mentor hebt u dat probleem niet. Wij bieden namelijk de zogenaamde Tri2Learn training aan. Bij deze vorm van training wordt allereerst begonnen met een nulmeting: welke kennis bezit de medewerker al en aan welke kennis ontbreekt het? Op deze wijze kan precies worden bepaald hoe de inhoud van de training er uit moet zien. Dat is voor de medewerker wel zo prettig. Niets is namelijk zo demotiverend als training volgen over onderwerpen die je allang onder de knie hebt.
De inhoud van de cursus staat gedurende 12 maanden vanaf aanvang van de training online, zodat de student gedurende dit jaar zich alle kennis kan eigen maken waar hij dat wil en wanneer hij dat wil. Zolang er maar een computer met internetverbinding beschikbaar is.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Verschillende vormen van training

Bovengenoemde Tri2Learn training is slechts een van de vormen waarin wij training aanbieden. Online bieden wij ook webinars. Deze duren slechts een uur en zijn dus zeer geschikt voor mensen die wel een cursus Microsoft Excel willen volgen, maar weinig tijd hebben. Voor de personen die echt helemaal geen ervaring met Excel hebben (en er misschien tegenop zien om een training te gaan volgen) is er de webinar “kennismaken met Excel” een goede optie. Hierin wordt uitgelegd wat Excel nu precies is en hoe en waarvoor je het kunt gebruiken. Dat haalt wellicht bij sommigen de koudwatervrees weg. Behalve deze kennsimakingswebinar zijn er verschillende webinars waarbij verschillende aspecten van Excel aan bod komen.

Er is nog een andere optie voor medewerkers met weinig tijd, of die liever geen halve of hele dag training volgen. Dat is de Office 365 thuiskantoor training. Deze training is niet gericht op Excel alleen, maar omvat het hele officepakket. In deze training wordt dagelijks (gedurende slechts 5 minuten) één onderwerp aangesneden, dat dan meteen aan de PC op de werkplek geoefend kan worden. Hoewel het de medewerker nauwelijks tijd kost, leert deze wel alle ins en outs van het officepakket (en dus ook Excel). Deze manier van leren wordt aangeboden inclusief een coach en online helpdesk. Verder is het lesmateriaal ook op telefoon en tablet beschikbaar. Dat wil zeggen dat uw medewerkers kunnen trainen waar en wanneer ze willen.

Toch liever klassikaal?

Ieder bedrijf is anders en daarom variëren de wensen. Indien uw bedrijf liever de medewerkers klassikaal laat trainen, dan kan dat uiteraard ook. Wij geven dan de training bij u in huis. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen? U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

De overstap naar Microsoft Office 365

Steeds meer bedrijven maken de overstap van office on premise naar de online versie: Office 365. Deze heeft namelijk meer mogelijkheden, om een voorbeeld te noemen: meerdere mensen kunnen tegelijk werken aan dezelfde documenten. Indien uw organisatie deze overstap ook overweegt, kunnen wij u DailyDrive aanbieden. Dit is eigenlijk niet direct een training, maar een combinatie van het eenvoudig implementeren van cursus Microsoft Office 365 in combinatie met training voor de medewerkers, Intranet en een Document Management System. Overigens is DailyDrive niet alleen geschikt voor overstappers, maar ook voor bedrijven die al met Office 365 werken. DailyDrive wordt aangeboden in verschillende varianten, de prijs is afhankelijk van de variant waarvoor uw bedrijf opteert. Indien u meer wilt weten, bieden wij graag een demo aan.

Meer informatie?

Wij begrijpen dat u het beste voor uw medewerkers wilt en daarbij niet over één nacht ijs wilt gaan. Zeker niet als het om een grotere groep medewerkers gaat. Daarom kunt u altijd vrijblijvend bij ons terecht voor meer informatie.

Zij hebben reeds hun IT-doelen behaald.