Home » Online Leren » Microsoft Office

Microsoft Office

Microsoft Office kan veel meer en efficiënter

Met de online trainingen van Quality Mentor laat u uw medewerkers slimmer, sneller én productiever werken.

De twee unieke manieren van trainen zorgen voor een grotere betrokkenheid en adoptie bij uw medewerkers. Kies voor Office 365 Thuiskantoor Trainingssessies waarbij uw medewerkers wekelijks een korte training van maximaal 5 minuten volgen.

Office 365 Thuiskantoor Trainingssessies

Quality Mentor helpt de medewerkers van haar klanten al jaren om slimmer, sneller en prettiger te werken met Office 365. En dat terwijl normaal minder dan de helft van de medewerkers trainingen wil volgen.

Het geheim: onze trainingssessies houden het concreet en vooral kort! Want elke sessie gaat over een specifiek aspect en duurt niet langer dan 5 minuten.

Office 365 DailyDrive

DailyDrive is een oplossing die het gebruik(sklaar) maken van Microsoft 365 (SharePoint & Teams & OneDrive) aanzienlijk vereenvoudigt.

DailyDrive is voor organisaties die Microsoft365 willen gaan inzetten of die hun bestaande Microsoft365 omgeving willen optimaliseren.

Al deze organisatie hebben het doel om het gebruik, de adoptie en de voordelen van Cloud technologie te verbeteren.

Tri2Learn Office  

Tri2Learn Office biedt voor de 4 meest gebruikte applicaties van Microsoft Office (Excel, Outlook, Word en Teams) een online training en pre- en post toets.
De online training bestaat uit instructievideo’s, opdrachten, afbeeldingen en tekstuele uitleg.
Door een eenvoudig menu (rechtsboven) kun je snel naar een onderwerp naar keuze.
De bijbehorende toetsen zijn er om te kijken of je de inhoud van de online training beheerst.
Vanzelfsprekend kun je ook eerst een toets maken om te kijken hoe je scoort en waar je wellicht nog iets meer van wilt weten.

Quality Mentor Webshop

Quality Mentor is al jaren actief om (het maximale aantal medewerkers van) klanten aan het leren te krijgen. Helaas volgt maar 45% van de organisatie dan de training. En dat terwijl een medewerker ‘achter het toetsenbord’ met de handige ingebouwde functies van Microsoft Office (in combinatie met de belangrijkste sneltoetsen) echt veel slimmer, sneller en prettiger kan werken en 15-30 minuten per dag productiever kan zijn.

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch klassikaal leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Klassikaal Leren

Leer tijdens een klassikale training manieren om nog beter en efficiënter te werken. Wij trainen de gebruiker om nieuwe functionaliteiten tijdens het dagelijkse werk te gebruiken zodat de investering voor u werkt.

Chatbot Ondersteuning

Een kant en klare oplossing waarmee je een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot in de markt kunt zetten (of kopen), beheren en analyseren zodat je de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen.