• 100% tevredenheid gegarandeerd!
  • Kantoorautomatisering: Microsoft Office
  • ICT team: 24x7training™

Leer nieuwe technieken met een cursus Word, en leer oude gewoontes af!

Microsoft Word is, als onderdeel van het Microsoft Office pakket, wereldwijd het meest bekende tekstverwerkingsprogramma.

QM-afbeelding8

Word cursussen

lgoo-quality-mentor-transparent-copy

INSCHRIJVEN & PRIJS

Vanaf In-Company prijs: 1250,- tot 1750,-. (Afhankelijk van aantal deelnemers).

 

Incl. toegang tot een collectie van 500 Online training video’s.

Incl. 60 dagen helpdesk.

Incl. kennistest analyse. Voor en na de training.

  Word cursussen

Microsoft Word is, als onderdeel van het Microsoft Office pakket, wereldwijd het meest bekende tekstverwerkingsprogramma. Hoewel het meest bekend en gebruikt, kent een groot aantal van de gebruikers niet alle mogelijkheden van deze applicatie. En dat is jammer, want wie Word goed beheerst, kan hiermee op efficiënte wijze professionele documenten produceren. Als organisatie wil men immers professionaliteit uitstralen, onder meer naar cliënten. Regelmatig ziet men echter documenten voorbijkomen die niet goed opgemaakt zijn. Wanneer bijvoorbeeld ingesprongen tekst niet overal gelijk staat, valt dat direct op en het komt slordig over. Maar behalve wat het oog ziet, zijn er andere functionaliteiten die het werk eenvoudiger maken, zoals het opmaken van een inhoudsopgave of het werken met Snelonderdelen (Building Blocks). U kunt uw medewerkers Word cursussen aanbieden om de vaardigheden te vergroten.

 

Word: een applicatie met ontelbare mogelijkheden

Bovengenoemde functionaliteiten zijn er slechts twee. Maar in de praktijk blijkt dat veel gebruikers van Word een aantal functionaliteiten niet of niet voldoende beheersen, zoals:

  • Het gebruik van stijlen en het genereren van een inhoudsopgave: voor het maken van een juiste inhoudsopgave moeten de stijlen goed zijn gedefinieerd.
  • Samenvoegen: het maken van een mailing.
  • Het gebruik van secties, o.a. om paginanummering correct te laten verlopen en om staande en liggende pagina’s door elkaar te kunnen gebruiken.
  • Het goed gebruik van de sectie alinea in het lint, regelmatig ziet men bijvoorbeeld verschillen in de grootte van witruimte tussen alinea’s, omdat men niet weet waar dit ingesteld kan worden.
  • Het gebruik van verwijzingen.
  • De simpele maar o zo handige functie “Opmaak kopiëren/plakken”.

Al deze mogelijkheden en nog veel meer kunnen geleerd worden in een training.

Vrijblijvend adviesgesprek met Maurice

ezgif.com-gif-maker (3)
Word cursussen

INSCHRIJVEN & PRIJS

Vanaf In-Company prijs: 1250,- tot 1750,-. (Afhankelijk van aantal deelnemers).

Incl. toegang tot een collectie van 500 Online training video’s.

Incl. 60 dagen helpdesk.

Incl. kennistest analyse. Voor en na de training.

   Welke vormen van training biedt
Quality Mentor?

Iedere organisatie is anders en heeft een andere behoefte aan training. Daarom bieden wij diverse opties aan.

U kunt uw medewerkers een webinar aanbieden. In deze sessie van één uur leert men een aantal handige opties in Word die eigenlijk iedere Wordgebruiker zou moeten weten. Er zijn vier verschillende webinars beschikbaar speciaal voor Word.

Een training m.b.t. het hele officepakket behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Zo bieden wij Tri2Learn Office. Deze online training biedt behalve Word ook leerstof over cursus Excel, cursus Outlook en cursus Teams. Wilt u Word cursussen of Office training aanbieden aan uw werknemers, maar u weet niet of het kennisniveau vraagt om een basistraining of een voor gevorderden? Dat is dit de ideale vorm van training. Deze training heeft namelijk als eerste stap een nulmeting, zodat bepaald kan worden wat het kennisniveau van de cursist is. De uitkomst van de nulmeting bepaalt de leerstof die de cursist wordt aangeboden. De dan op maat gemaakte leerstof is dan vervolgens gedurende 1 jaar online beschikbaar voor de cursist, inclusief oefeningen. Na deze 12 maanden volgt er een eindtoets om het resultaat van de training te kunnen vaststellen.

Een andere vorm van online training die Quality Mentor biedt, zijn de Thuiskantoor Traningssessies. Een vaak gehoord en veelal plausibel argument van mensen om geen training te willen volgen is dat men het druk heeft en niet weet waar nog tijd in te passen voor een cursus. Dan is deze trainingsvorm de oplossing. De leerstof is namelijk opgedeeld in onderwerpen en deze onderwerpen worden steeds in sessies van slechts 5 minuten per onderwerp behandeld en dat maar een keer per week. Zo kost het weinig tijd en kunnen de geleerde onderwerpen direct in praktijk worden gebracht. Uiteraard komt Word ook in de onderwerpen aan de orde, maar ook andere Office applicaties, zoals Excel, Outlook, cursus PowerPoint, cursus OneNote, OneDrive voor bedrijven, cursus SharePoint, Teams, etc. Bovendien krijgt de cursist ondersteuning van een coach en een online helpdesk.

 Overstappen naar Office/Microsoft 365

Overweegt uw organisatie om over te stappen van de on premise versie van Microsoft Office naar de cloud based Office 365 of de uitgebreidere Microsoft 365? Dan bent u niet de enige, veel organisaties zijn u al voorgegaan. Quality Mentor biedt een pakket aan, DailyDrive, dat de implementatie naar Office/Microsoft 365 snel en soepel laat verlopen, in één dag kan de implementatie gedaan zijn. Is uw bedrijf overigens al overgestapt, dan is DailyDrive ook uitermate geschikt.

Wat is DailyDrive precies?

DailyDrive is een pakket dat eenmalig kan worden afgenomen, maar waar ook een abonnement voor kan worden afgesloten. De eenmalige versie is basic en men kan daarna altijd nog besluiten om toch over te gaan op de abonnementsvorm. Het abonnement biedt twee varianten: Premium of het uitgebreidere Excellent.

Wat biedt DailyDrive?

Behalve de snelle en soepele implementatie van Office/Microsoft 365 door middel van implementatiesjablonen, biedt DailyDrive ook Intranet, een Document Management System en online training voor uw medewerkers.

Door over te stappen met behulp van DailyDrive weet u zeker dat niet alleen de implementatie goed verloopt, maar ook dat u een volledig pakket hebt en dat uw medewerkers de volledige functionaliteit van Office 365 gaan gebruiken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze trainingen of over Cursus Office 365? Of wilt u meer informatie over DailyDrive (of een demo)? Neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Zij hebben reeds hun IT-doelen behaald.