• 100% tevredenheid gegarandeerd!
 • Kantoorautomatisering: Microsoft Office
 • ICT team: 24x7training™

DATA SAAI? MAAK HET KRACHTIG MET POWER BI ADVANCED

Tijdens deze training/cursus ga je dieper in op het modelleren en analyseren van data

Online training

2 ochtenden, teams

 Klassikale training

1 dag op een toplocatie

In-company training

Met collega’s op je eigen locatie

Toptrainers

Zeer ervaren Power BI experts:
Iris Hart en Bart Linders

Hoge Kwaliteit

De training/cursus Power BI Advanced wordt beoordeeld met
een 8,2 !!

Super locatie

Natuurlijk kan de training op uw locatie georganiseerd worden. Maatwerk !

Power BI – Zelfstudie – Introductie – QM

Power BI – Rapporten maken – QM

ezgif.com-gif-maker

Cursus Power BI Advanced

Hoe verwerkt uw organisatie de managementinformatie? Gebeurt dit nog in Excel? Of misschien door middel van andere applicaties? Of werkt u met Power BI, de krachtige applicatie van Microsoft? Indien het laatste, dan hoeft u niet meer overtuigd te worden van de vele voordelen hiervan. Hoe dan ook, voordat uw werknemers met Power BI aan de slag gaan, is een cursus Power BI basis een goede optie. Heeft men deze gevolgd, dan kan als vervolg de cursus Power Bi advanced worden aangeboden.
Voor organisaties die Power BI in de werkomgeving willen introduceren, is het goed om een cursus Introduction to Power BI aan te bieden.

Zij hebben reeds hun IT-doelen behaald.

Waarom Power BI Advanced?

Eigenlijk zou men de vraag moeten stellen: waarom niet? Power BI heeft alleen maar voordelen. Wie nog niet met Power Bi werkt, levert managementinformatie aan vanuit bijvoorbeeld Excel of SAP. Dat zijn op zich prima applicaties waar het gaat om het verwerken van de data. Maar wilt u data uit meerdere applicaties verwerken in één tool en deze in een visueel aantrekkelijke vorm gieten? En wilt u deze kunnen analyseren met (AI) Artificial Intelligence? Dan bent u goed af met Power BI. Het programma werkt naadloos met Teams en SharePoint en rapportages kunnen één op één in Teams en SharePoint worden geplaatst. Het delen van bestanden is uitermate veilig. Alleen wie gemachtigd is tot inzage of bewerken van bepaalde bestanden, kan deze bestanden vanuit Teams of SharePoint inzien c.q. bewerken. Verder kan dat alleen op devices die bekend zijn bij degene binnen uw organisatie die de security van de ICT beheert. Deze persoon (of personen) kan ook alle activiteiten van gebruikers monitoren, dus hij is op de hoogte wanneer activiteiten plaatsvinden die hij niet vertrouwt.

Wat kunt u zoal met Power BI doen?

Behalve bovengenoemde opties zoals data importeren en op een moderne visuele manier weergeven, kunt u verschillende data-analyses doen. Enkele voorbeelden:

 • U wilt weten hoe uw producten scoren in reviews op internet. U kunt hiervoor data uit verschillende bronnen importeren, zowel intern (bijvoorbeeld Excel) als extern (bijvoorbeeld een website met reviews). Door middel van AI kan Power BI door de tekst heen gaan en data voor u analyseren.
 • U wilt een rapport van geanalyseerde data maken en deze visueel weergeven. Mogelijk willen degenen waar u dit rapport mee deelt het op de smartphone inzien. Geen probleem, u kunt bij de gewenste weergave van het rapport ingeven dat u weergave zowel op PC als op een mobiele telefoon wilt.
 • U maakt uw rapportage in Power BI, maar de ontvanger heeft deze applicatie niet. Dat is geen probleem, want men kan het inzien in Teams en/of SharePoint.
 • Met PowerQuery in Power BI kunt u grote aantallen data uit verschillende bronnen vergelijken en analyseren. Dit is bijvoorbeeld handig voor marketingonderzoek.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele opties die Power BI u biedt. Een Power BI cursus zal u duidelijkheid geven in wat er allemaal nog meer kan. Power BI is zeer geschikt voor gebruik door o.a. de data analisten en ICT-professionals binnen uw organisatie. In dergelijke functies is een gevorderde kennis van het verwerken van data reeds aanwezig en daarom is een cursus data-analist met Power BI een goede optie.

Start met Cursus Power BI Advanced en maak geweldige data-presentaties!
Schrijf je vandaag nog in voor de Power BI Advanced training en gebruik Excel voor de saaie cijfertjes.
Slechts € 595,- per persoon, inclusief studiemateriaal.

Dit mag je verwachten als je inschrijft voor Power BI Advanced

Trainers zijn zeer ervaren Power BI Advanced experts

Pragmatisch, ze leren je alle geheimen van Power BI Advanced, geven tips&tricks en natuurlijk kun je ook je eigen case inbrengen.

Kleine klassen van maximaal 8 personen

Zo krijg je alle aandacht die nodig is en is er ruimte voor vragen.

Je maakt waardevolle en interactieve dashboards voor je organisatie

Deel de data, iedereen begrijpt de ‘cijfers’ gelijk, overzichtelijk en beeldend.

Compleet inclusief een hand-out met studiemateriaal

Na de training kun je alles nog eens rustig doornemen en mocht je vragen hebben dan staan we voor je klaar.

Je werkt op je eigen laptop, dus heerlijk vertrouwd

Mocht het nodig zijn dan kunnen we ook een laptop voor je klaarzetten.

Na afloop ontvang je een waardevol deelnamecertificaat

Laat je collega’s maar zien waar ze moeten zijn voor krachtige data-presentaties met mooie en duidelijke visuals.

Inhoud van de training

 • Importeren van gegevens uit diverse bronnen (zoals Excel)
 • Gegevens opmaken en relaties leggen (modelleren)
 • Dashboards en rapporten maken en delen met bijvoorbeeld collega’s
 • Keuze en gebruik van verschillende visualisaties (grafieken, geo)
 • Publiceren naar mobiele apparaten
 • Interactiviteit creëren (filters, drill-down/drill-through)
 • Verbinding opzetten via Live Connect

Waar vindt de training Power BI plaats?

Quality Mentor biedt de Power BI cursussen zowel klassikaal als online aan. De klassikale training is een training van één dag die wordt gegeven aan een groep van maximaal 8 cursisten. Deze is op locatie in Driebergen. Men kan ook kiezen voor een online training, bestaande uit 11 trainingsvideo’s. Bij deze video’s is een handleiding en oefenmateriaal inbegrepen.
De cursist die training wil gaan volgen, heeft veelal een cursus Power BI basis gevolgd of heeft al redelijke ervaring met deze software. Kennis van Excel op gevorderd niveau wordt ook verwacht, maar bij een cursist op dit niveau is dat vanzelfsprekend.

100% tevredenheid gegarandeerd!

Toch niet tevreden over de trainingen?
Geen probleem! Laat ons dit binnen 14 dagen na aanschaf weten, en je krijgt je geld terug.
badge-sat-guar

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor Klassikaal Trainingen In-Company

ezgif.com-gif-maker (3)

 Het cursusaanbod van Quality Mentor

In de moderne werkomgeving met zijn kantoorautomatisering zijn mensen gedwongen kennis te hebben van op zijn minst office-applicaties. De coronapandemie heeft er verder voor gezorgd dat online werken meer de modus operandi is geworden. Office 365 is hier een voorbeeld van. Naast het online kunnen werken, biedt bijvoorbeeld Microsoft Teams de optie om op een simpele manier met collega’s of externe contacten te kunnen chatten, (video)bellen en vergaderen.
Steeds meer bedrijven stappen over naar Office 365, misschien heeft uw organisatie dat ook al gedaan of staat het op het programma.
Quality Mentor biedt een breed assortiment van cursussen Microsoft Office 365 in verschillende vormen. Zelfs voor drukbezette mensen die eigenlijk geen tijd hebben om een cursus te volgen bieden wij een training die met een minimale aanspraak op tijd een maximaal resultaat kan geven.
Verder biedt Quality Mentor een pakket dat de overstap naar Office 365 vereenvoudigt en de implementatie versnelt, DailyDrive. In dit pakket is eveneens online training inbegrepen.

Meer weten?

Hebt u vragen of wilt u meer weten over onze diverse cursussen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.