• 100% tevredenheid gegarandeerd!
  • Kantoorautomatisering: Microsoft Office
  • ICT team: 24x7training™

Microsoft Power Apps-cursusoverzicht

De Microsoft Power Apps cursus is een cursus onder leiding van een ervaren instructeur, ideaal voor beginners die de basisprincipes van Power Apps willen leren. De cursusstructuur voorziet ontwikkelaars van de kernconcepten en het gebruik van de applicatie, zodat ze hun projecten kunnen voltooien en applicaties naadloos kunnen maken. De cursus is niet beperkt tot alleen beginners. IT-professionals kunnen ook van deze cursus profiteren, zelfs nadat ze een bepaald niveau van werkervaring hebben opgedaan.

QM-afbeelding8

Power Apps cursus

lgoo-quality-mentor-transparent-copy

INSCHRIJVEN & PRIJS

Vanaf In-Company prijs: 1250,- tot 1750,-. (Afhankelijk van aantal deelnemers).

 

Incl. toegang tot een collectie van online training video’s.

  Power Apps cursus

 

Volgens de website van Microsoft zullen er in de komende 5 jaren meer dan 500 miljoen apps worden gebouwd en dat is meer dan wat er in de afgelopen 40 jaar is gebouwd. Microsoft verwijst hierbij naar een onderzoek van de IDC (International Data Corporation), de wereldwijd belangrijkste leverancier van marktinformatie. Wilt u als organisatie niet achterlopen? Dan is het belangrijk dat uw medewerkers de kennis en de tools aangereikt krijgen. Een van deze tools is het Microsoft Power Platform, bestaande uit de onderdelen Power BI, Power Automate en Power Apps. Onderstaande tekst zal verder ingaan op Power Apps en de Power Apps cursus.

 

Wat is Power Apps?

Power Apps is een applicatie die het mogelijk maakt om met slechts enkele klikken web apps en mobiele apps voor zakelijke behoeften te creëren vanuit bijvoorbeeld formulieren, PDF’s, tekeningen, data uit Dataverse, etc. Door Power Apps te gebruiken, is een organisatie in staat om op een snelle wijze verouderde papieren formulieren of PDF’s om te zetten naar digitale oplossingen die in de cloud gezet kunnen worden. Hiervoor is geen kennis van codering nodig. Dat wil zeggen dat medewerkers die het dichtst bij het proces staan, zelf de oplossingen kunnen maken, wat resulteert in minder belasting voor ontwikkelaars.

Vrijblijvend adviesgesprek met Maurice

ezgif.com-gif-maker (3)
Power Apps cursus

INSCHRIJVEN & PRIJS

Vanaf In-Company prijs: 1250,- tot 1750,-. (Afhankelijk van aantal deelnemers).

Incl. toegang tot een collectie van online training video’s.

  Wat kan er met Power Apps?

Men kan bijvoorbeeld een formulier ontwerpen dat online kan worden ingevuld. Hiervoor is slechts een eenvoudige schets van het formulier nodig, Power Apps zet het met express design om naar een online formulier dat direct online geplaatst en gebruikt kan worden. Daar codering niet nodig is, is iedereen die een cursus Power Apps heeft gevolgd in staat dit te doen.

U kunt modelgestuurde apps maken. Hierbij richt u zich op het toevoegen van formulieren, weergaven en grafieken en dashboards aan tabellen. De modelgestuurde app is een passende optie voor uw HRM -afdeling voor het beheren van het proces, maar ook voor de sales afdeling voor het beheren van het verkoopproces.

Het is wel zo dat u voor een modelgestuurde app alleen gebruik kunt maken van gegevens uit Microsoft Dataverse. Wilt u behalve Dataverse een van de andere meer dan 675 connnectors gebruiken, dan zult u een canvas app dienen te maken.

Om hier meer aan de slag te gaan, is training van u of de medewerkers uit uw organisatie zeer gewenst. Daarom biedt Quality Mentor een cursus Power Apps, maar ook vele andere trainingen die er voor zorgen dat uw medewerkers goed geoutilleerd zijn om met het Microsoft Power Platform aan de slag te gaan en innovatieve oplossingen voor uw bedrijf te creëren.

Cursussen Power Platform

Behalve Power Apps bevat het Microsoft Power Platform de applicaties Power BI en Power Automate. Deze drie applicaties samen zijn een krachtige tool voor de innovatie van uw bedrijf. Niet iedere werknemer zal met alle drie de applicaties werken, daarom is het goed om te inventariseren welke functies gebaat zijn met welke applicaties. Met deze inventarisatie kunnen de juiste mensen de voor hen meest geschikte training volgen.

Zoals de applicatie Power BI, waarmee data uit diverse bronnen geanalyseerd kunnen worden, o.a. door gebruik van artificial intelligence. Wij bieden diverse varianten van de Power BI cursus. Zo kan er een cursus Introduction to Power BI worden gevolgd, waarin men kan kennismaken met alle mogelijkheden die Power BI heeft. In de cursus Power BI basis leert men deze mogelijkheden te gebruiken. Voor de personen die al kennis en ervaring hebben opgedaan met Power BI, is een cursus Power BI Advanced of cursus data-analist met Power BI de beste optie.

De derde applicatie die behoort tot het Microsoft Power Platform is Power Automate. Met deze applicatie kunnen werkstromen tussen apps, bestanden en gegevens worden gemaakt, bedoeld om tijdrovende en/of repeterende zaken te automatiseren. Dit maakt de workflow vele malen efficiënter. Hiervoor kan een cursus Power Automate worden gevolgd. De Power Automate cursus is een eendaagse training. Hierin wordt allereerst theorie doorgenomen, daarna kan de cursist in de praktijk oefenen met het opzetten van eenvoudige, maar ook complexe stromen.

Quality Mentor biedt meer!

Het Microsoft Power Platform is een belangrijke stap in de richting van professionalisering van een organisatie. Echter, helaas wordt de kennis van een ander belangrijk Microsoft pakket, namelijk Office, soms overschat en het belang van deze kennis onderschat. Goed gebruik van Microsoft Office zorgt voor efficiënter werken en het opleveren van professionelere bestanden. Zo zal iemand met gedegen kennis van Excel betere data aanleveren die vervolgens in Power BI worden gebruikt. Iemand met gedegen kennis van Word zal documenten met een professionele uitstraling naar uw cliënten kunnen sturen en efficiënter kunnen werken door bijvoorbeeld mailings te gebruiken en Quick Blocks te genereren voor repeterende tekstblokken. En met een professionele PowerPoint presentatie komt u beter voor de dag. En wist u dat met het juiste gebruik van Outlook een cursus Time Management overbodig kan zijn?

Quality Mentor biedt diverse Office 365 trainingen, vraag vrijblijvend naar informatie! Ook bieden wij een oplossing voor een snelle en soepele overgang van Microsoft Office naar Office 365. Wij laten u graag hiervan een demo zien.

Zij hebben reeds hun IT-doelen behaald.