Home » Online Leren

Online Leren

Trainingen voor Microsoft Office en Security.

Microsoft Office

Volg nu één van onze Microsoft Office cursussen en trainingen.

Wij bieden diverse online trainingen aan op het gebied van Microsoft Office. Voor ieder kennisniveau hebben wij de beste cursussen voor u geselecteerd. Denk hierbij aan Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access etc.

Met ons innovatieve online leerconcept kunt u daarnaast starten met uw Microsoft Office cursus waar en wanneer u wilt en profiteert u tevens van de beste prijs.

Security

De ontwikkelingen op het gebied van Cybercriminaliteit, Privacywetgeving en de wijze waarop een bedrijf met klantintegriteit te maken heeft, gaan razendsnel.

Om bewust te worden van deze risico’s en deze risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren hebben wij de verschillende online en klassikale trainingen ontwikkeld.

ICT-training 24x7

Onbeperkt toegang tot 4.000+ videotrainingen, 20.000+ eBooks en onbeperkte oefenexamens.

Dus ? Meer leren voor minder geld op een flexibele wijze. Studeren wanneer u wilt en u bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
U krijgt rapportages van de deelname, het verloop en de resultaten van de oefenexamens.

Vanaf de start in 2013 hebben meer dan 1.200 cursisten voor deze oplossing gekozen.

“Meer” leren voor “minder” geld, vanuit een flexibele planning.

Maak van uw medewerkers de Human Firewall! Zorg voor een continu trainingsaanbod en houdt uw medewerkers alert.
Geef uw medewerkers altijd de ruimte om te leren waar en wanneer ze willen, wij zorgen ervoor dat ze enthousiast kennis blijven vergaren met de unieke 5MOT-aanpak.

De opleiding en certificering van technische IT-medewerkers is een continu proces: met bijna 20 jaar ervaring kent Quality Mentor de wensen en eisen van de cursisten die vaak niet alleen op zoek zijn naar nieuwe kennis en vaardigheden maar ook naar een officiële certificering. We verzorgen een breed aanbod van trainingen: van Microsoft MCSA/MCSE, Azure SQL, HyperV, ITIL, Prince2, SCRUM, tot Security, ICT Trainingen en Cisco.

We verzorgen de training zowel online als klassikaal, alles en altijd op basis van maatwerk. Elke training begint met een intake (test), zodat een besparing van 50% mogelijk is op een reguliere klassikale (open rooster) training. Een besparing in tijd en geld. Zo creëren we een opleidingstraject dat past in het budget én zorgt voor optimaal gemotiveerde cursisten.

Toch ook liever klassikaal leren of een geweldige Workshop volgen?

Bel/mail ons direct of vraag een adviesgesprek aan.

Bekijk de meest gewilde Workshops en meld u of uw medewerkers eenvoudig aan.

Voor de meest actuele onderwerpen en data houdt u onze site in de gaten. Mocht u een onderwerp willen dat we op dit moment niet bieden dan zijn we vanzelfsprekend heel benieuwd en gaan we graag als uw kennispartner proberen om dit voor u in te vullen.