• 100% tevredenheid gegarandeerd!
  • Kantoorautomatisering: Microsoft Office
  • ICT team: 24x7training™

Leer nieuwe technieken
en leer oude gewoontes af een cursus Microsoft Office 365!

Laat Microsoft Office werken voor uw bedrijf

De trainers van Quality Mentor leren uw medewerkers slimmer, sneller én productiever werken middels de klassikale workshops. Haal meer uit uw data met Business Intelligence d.m.v. onze training Power BI, leer effectiever met outlook om te gaan d.m.v. onze Outlook Turbo training of leer Office 365 nog beter in te richten binnen uw organisatie.

QM-afbeelding8

Cursus Microsoft Office 365

lgoo-quality-mentor-transparent-copy

Vrijblijvend adviesgesprek met Maurice

ezgif.com-gif-maker (3)

Cursus Microsoft Office 365 | Inschrijven & prijs

Een cursus Microsoft Office 365 volgen? Vanaf In-Company prijs: 1250,- tot 1750,-. (Afhankelijk van aantal deelnemers).

Incl. toegang tot een collectie van 500 Online training video’s.

Incl. 60 dagen helpdesk.

Incl. kennistest analyse. Voor en na de training.

Wat is Power Automate

Power Automate

Power Automate, je automatiseert makkelijk en snel al je werkstromen, een zeer krachtige tool die je veel tijd gaat besparen.

De training is praktisch en geeft snel inzicht in de kansen en mogelijkheden. Na de training ben je in staat om de benodigde bedrijfsprocessen te modelleren voor de geconnecteerde databronnen en services.

powerbi

Power BI

In de klassikale training Microsoft Power BI leert u in Power BI een effectieve management rapportage te maken met gegevens uit diverse gegevensbronnen, zoals onder andere Excel. En hoe u hiermee interactieve managementdashboards creëert.

Outlook Turbo

Outlook Turbo

Uw mailbox zit vol en nu …? U wilt iedereen tijdig antwoorden maar het lukt niet meer om overzicht te houden. De agenda is overvol, de geeltjes op je bureau liggen overal, u probeert te onthouden wat u vandaag moet doen, uw collega’s onderbreken u steeds als u net aan iets bezig bent… het wordt tijd dat u uw Outlook omgeving organiseert!

Office 365 voor organisaties-bedrijven

Office 365 voor organisaties

Staat u voor de vraag op welke manier Office 365 binnen uw organisatie te introduceren? Quality Mentor biedt een 1-daagse training aan die u de beste handvatten geeft en inzicht verschaft in de mogelijkheden van Office 365.

Zij hebben reeds hun IT-doelen behaald.