• 100% tevredenheid gegarandeerd!
  • Kantoorautomatisering: Microsoft Office
  • ICT team: 24x7training™

Security – maak van uw organisatie een Human Firewall

Oplossingen voor uw security via Quality Mentor

Met zowel klassikale- als de online-trainingen (met certificering) helpt Quality Mentor om van uw organisatie een Human Firewall te maken! De ontwikkelingen op het gebied van Cybercriminaliteit, Privacywetgeving en de wijze waarop een bedrijf met klantintegriteit te maken heeft, gaan razendsnel. Om bewust te worden van deze risico’s en deze te vermijden of er op de juiste manier op te acteren, levert Quality Mentor naast een krachtig portfolio online trainingen, ook volledig op maat gemaakte klassikale groepstrainingen bij u op locatie.

QM-afbeelding8

Security Awareness

lgoo-quality-mentor-transparent-copy

Diev training

Vrijblijvend adviesgesprek met Maurice

Hoe werkt DIEV™ online?

Toegang vanaf een Intranet of Leer Management Systeem (LMS).
Het tarief voor de DIEV™ training is € 19,50 per persoon per jaar (excl BTW).
Het tarief voor de DIEV™ UNIQLearning training is € 39,50 per persoon per jaar (excl BTW).
Awareness kun je niet trainen, dat moet je kweken!
Vraag een adviesgesprek aan voor een voorstel vanaf 50 licenties en meer.

DIEV™ helpt risico’s vermijden

DIEV™ maakt de medewerkers bewust van de digitale gevaren

DIEV™ geeft uw medewerkers inzicht in de vele vormen van cybercrime

 DIEV™ traint uw medewerkers continu, zo blijven ze alert en herkennen ze de creativiteit van cybercriminelen

DIEV™ Training

Creëer uw eigen human firewall
Maak uw medewerkers bewust van de risico’s en help op een praktische manier de risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren.
Cybercriminelen zijn creatief en zitten niet stil. Daarom vullen we de DIEV™ training aan met (periodieke) Tips & Tricks. Hiermee houden we uw medewerkers ook ná het volgen van de training alert en blijven ze op de hoogte van cybercriminaliteit

Diev™ Training + Examen

Creëer uw eigen human firewall en sluit deze af met een officieel erkend ECDL examen.
De training DIEV™ maakt medewerkers bewust van deze risico’s en helpt op een praktische manier de risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren.
Cybercriminelen zijn creatief en zitten niet stil. Daarom vullen we de DIEV™ online training aan met (periodieke) Tips & Tricks. Hiermee houden we uw medewerkers ook ná het volgen van de training alert en blijven ze op de hoogte van cybercriminaliteit.
Aan deze training is een praktijkgericht examen gekoppeld.

 Security Awareness: 11 tips om security awareness trainingen   voor je werknemers

 1. Maak bewustzijn voor bedreigingen (security awareness) duidelijk: Leg uit welke soorten bedreigingen er zijn en hoe deze zich kunnen voordoen.

 2. Geef voorbeelden: Gebruik voorbeelden uit de dagelijkse praktijk om het belang van beveiliging te verduidelijken.

 3. Betrek werknemers: Maak beveiligingsbewustzijn een onderdeel van het dagelijks werk en betrek werknemers hierbij.

 4. Focussen op verantwoordelijkheden: Benadruk de verantwoordelijkheid van elke werknemer om de beveiliging van de organisatie te waarborgen.

 5. Zorg voor reguliere trainingen: Zorg voor regelmatige security awareness trainingen en updates over beveiligingsontwikkelingen.

 6. Maak gebruik van interactieve methoden: Gebruik interactieve methoden zoals scenario’s en rollenspellen om beveiligingsbewustzijn te verbeteren.

 7. Test werknemers: Test werknemers regelmatig om te bepalen of ze de beveiligingsinformatie correct hebben begrepen en toepassen.

 8. Beloon goed gedrag: Beloon werknemers die de beveiligingsregels goed volgen en belangrijke bijdragen leveren aan de beveiliging van de organisatie.

 9. Hanteer sancties voor onveilig gedrag: Hanteer sancties voor onveilig gedrag om te zorgen dat werknemers zich bewust zijn van de gevolgen van onveilig gedrag.

10. Maak gebruik van verschillende media die over security awareness gaan: Maak gebruik van verschillende media, zoals video’s, presentaties en infographics, om beveiligingsbewustzijn te verbeteren.

11. Houd trainingen up-to-date: Houd trainingen up-to-date door te anticiperen op veranderende bedreigingen en nieuwe technologieën op gebied van security awareness.

Zij hebben reeds hun IT-doelen behaald.