• 100% tevredenheid gegarandeerd!
  • Kantoorautomatisering: Microsoft Office
  • ICT team: 24x7training™

Drietal cursus Powerpoint

  • PowerPoint Basis
  • PowerPoint Basis Gevorderd I
  • PowerPoint Gevorderd
QM-afbeelding8

Cursus powerpoint

lgoo-quality-mentor-transparent-copy

INSCHRIJVEN & PRIJS

Vanaf In-Company prijs: 1250,- tot 1750,-. (Afhankelijk van aantal deelnemers).

 

Incl. toegang tot een collectie van 500 Online trainging video’s.

Incl. 60 dagen helpdesk.

Incl. kennistest analyse. Voor en na de training.

Cursus Powerpoint: Startpunt voor je toekomstige Boodschap

Wanneer u spreekt voor een groep mensen, staat of valt uw boodschap met een goede presentatie. Natuurlijk is de wijze waarop het verhaal wordt gebracht daar het belangrijkste onderdeel van, maar ook de PowerPoint presentatie die u gebruikt als hulpmiddel hierbij, is van groot (en vaak onderschat) belang. PowerPoint is een krachtige tool, mits juist gebruikt. Men heeft immers maar één keer de kans om een eerste indruk te maken, dus is het beter om het goed te doen. In een cursus PowerPoint leert u of uw medewerker hoe PowerPoint op de juiste manier kan worden gebruikt.

Enkele tips

In een cursus Power Point leert u hoe u een aantrekkelijke presentatie kunt maken. Hieronder volgen enkele fouten die we in de praktijk tegenkomen, dus deze kunt u beter vermijden.
• Misschien herkent u dit: u zit in een zaal en volgt iemands presentatie. Daarbij toont de spreker enkele sheets die zo vol staan met tekst dat ze niet te lezen zijn. Dit brengt helaas de boodschap niet over en uw aandacht verslapt.
Wilt u meer vertellen dan u in PowerPoint kwijt kunt? Geeft de luisteraars dan aan het einde van uw presentatie een A4 of een brochure mee.
• Vermijd grote grafieken met veel cijfers. Die zijn als plaatje op een dia nietszeggend. Wilt u cijfermatige informatie delen? Geef dit dan ook mee in een apart document.
• Gebruik een minimaal aantal kleuren, liefst in de huisstijl van uw bedrijf. Teveel kleuren maakt het te druk en leidt af van de boodschap die u wilt brengen.
• Vindt u het zelf ook zo saai wanneer iemand bij een presentatie met de ene dia na de andere komt bullet point opsommingen? Dat is niet vreemd. Wij mensen zijn visueel ingesteld, er is niet voor niets de Engelse uitdrukking: “a picture is worth a thousand words”. Uw boodschap blijft beter hangen met plaatjes dan met tekst, tekst en nog eens tekst. Wissel daarom uw tekstuele dia’s af met plaatjes.
• Animaties zijn leuk om te gebruiken, maar overdrijf het niet. Zit er een dia bij waarvan u echt wilt dat uw luisteraars die opmerken, dan kunt u met een animatie in de tekst of het plaatje werken, maar doe het niet bij (bijna) iedere dia. U bereikt dan het tegendeel: de aandacht zal verslappen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar in een PowerPoint cursus leert u alles om een perfecte presentatie te maken. Niet alleen tips, maar ook hoe u in de applicatie technisch gezien te werk gaat.

Vrijblijvend adviesgesprek met Maurice

ezgif.com-gif-maker (3)
Cursus powerpoint

INSCHRIJVEN & PRIJS

Vanaf In-Company prijs: 1250,- tot 1750,-. (Afhankelijk van aantal deelnemers).

Incl. toegang tot een collectie van 500 Online trainging video’s.

Incl. 60 dagen helpdesk.

Incl. kennistest analyse. Voor en na de training.

Online cursus PowerPoint of klassikaal?

Bij Quality Mentor kunt u op diverse manieren een cursus PowerPoint volgen. De meeste van onze cliënten geven de voorkeur aan een PowerPoint online cursus, maar klassikaal kan natuurlijk ook. Indien voor het laatste wordt gekozen, dan is dit een training op locatie bij uw bedrijf. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Voor een online cursus Power Point bieden wij een aantal opties, hieronder treft u meer informatie aan.

 

Webinar

Zo kunt u de webinar “PowerPoint in praktijk” volgen. Gedurende deze webinar van een uur worden diverse zaken onder de aandacht gebracht: wat is PowerPoint, hoe dient een presentatie te worden opgebouwd, etc. De webinar kan gebruikt worden als een opfriscursus, of als een eerste kennismaking voor mensen die met PowerPoint aan de slag gaan en mogelijk later een training gaan volgen. De webinar kan persoonlijk of in een groep van maximaal 10 personen, ieder aan de eigen PC of in een zaal, worden gevolgd.

Thuiskantoor trainingssessies

Deze vorm van training omvat het hele Microsoft Office pakket, dus niet alleen PowerPoint. Dit is een uniek concept, omdat het u of uw medewerkers de gelegenheid biedt om waar en wanneer u wilt te trainen en het geleerde direct in de praktijk te brengen. Dit terwijl het nauwelijks tijd kost. Hoe? Dagelijks wordt gedurende 5 minuten een onderwerp behandeld. Dat kan aan de PC, maar ook via een tablet of mobiele telefoon. Het geleerde kan dan meteen worden geoefend. Op deze manier kost het iemand weinig tijd en moeite om nieuwe dingen te leren. Wanneer uw medewerker al enige routine heeft in PowerPoint en eigenlijk in aanmerking zou komen voor een PowerPoint cursus voor gevorderden, dan kan deze medewerker de onderwerpen kiezen die voor hem of haar interessant zijn.

Microsoft Office of Office 365?

Gebruikt uw organisatie nog Microsoft Office on premise of bent u al overgestapt naar Microsoft Office 365 (of van plan dit te gaan doen)? Office 365 heeft veel voordelen, omdat het cloud based is. Zo kunnen medewerkers tegelijkertijd aan dezelfde documenten werken en kunnen documenten gemakkelijk worden gedeeld. In Teams kunnen teams worden aangemaakt voor bepaalde projecten en vergadergremia. Binnen zo’n team kunnen dan relevante documenten worden geplaatst en kan er gechat worden. Mails m.b.t. een bepaald project staan dan niet meer allemaal verspreid in uw inbox, maar in de chats behorend bij het team van het betreffende project.

Voor de overgang van Microsoft Office naar Office 365 kunnen wij u DailyDrive aanbieden, waarmee de implementatie van Office 365 zeer soepel gaat. Wij vertellen u er graag meer over en bieden u indien gewenst een demo aan.

Zij hebben reeds hun IT-doelen behaald.