Home » Online Leren » Security » Fraud Risk Assessment

Fraud Risk Assessment

Bent u geïnteresseerd in het testen en in kaart brengen cq vergroten van de weerbaarheid van uw medewerkers tegen dreiging van buitenaf?

In samenwerking met HOLM Security levert Quality Mentor een innovatieve en krachtige tool waarmee u aanvallen per mail (Phishing) kunt simuleren, om zo de weerbaarheid (tegen social engineering) te vergroten.
Vanuit de simulatie volgt vanuit een (of meerdere) educatieve mail(s) een advies mbt (te volgen) training, gebaseerd op het gedrag van de specifieke gebruiker.
U krijgt ook waardevolle statistieken die de basis vormen voor verdere maatregelen en de ontwikkeling van uw organisatie.
De simulatie vindt plaats zonder risico voor de gebruiker en uw IT-systemen. Het gebruikt slechts e-mailberichten en websites.
Wij bieden verschillende sjablonen die u gemakkelijk kunt bewerken of naar uw eigen zin en huisstijl kunt inrichten.

Zo kunt u geavanceerde social engineering uitvoeren, die gericht zijn op uw gehele organisatie of een specifieke groep gebruikers binnen uw organisatie.

De analyse vindt plaats zonder risico voor de gebruiker en uw IT-systemen. De simulatie gebruikt slechts e-mailberichten en websites. U kunt uit een hoeveelheid verschillende sjablonen kiezen die u gemakkelijk kunt bewerken of naar uw eigen zin en huisstijl kunt inrichten.

De statistieken zijn gekoppeld aan gebruikers, en volledig anoniem. U kunt gemakkelijk de resultaten van analyses op verschillende tijdstippen met elkaar vergelijken om te beoordelen of de maatregelen die u tussen de analyses door hebt genomen het gewenste effect hebben opgeleverd. Het resultaat van de analyse is het ontvangen van statistieken over geopende e-mailberichten, klikken, e-mailantwoorden en verzonden formulieren

Afhankelijk van het gedrag van elke gebruiker in de simulatie, wordt automatisch een link gelegd naar de DIEV™ online training. De informatie in DIEV is zeer nuttig voor de gebruiker en gebaseerd op kant-en-klare sjablonen in de vorm van tekst en illustraties. Het is mogelijk de afzender en de sjablonen naar eigen wens te veranderen en te refereren naar eigen trainingsmateriaal. U kunt met enkele klikken zeer waardevolle statistiek krijgen en uw gebruikers attenderen op (de noodzaak van de DIEV™) training. De service is gebaseerd op het principe Privacy by Design, waardoor de persoonsgegevens van gebruiker nooit misbruikt worden. Alle gebruikers zijn anoniem en er worden geen gevoelige gegevens opgeslagen

De investering per persoon per jaar voor een deelname aan een (interne) Phishing Mail Campagne is vanaf € 19,50 (excl BTW). Hiertoe kunt u een onbeperkt aantal Phishing Mails versturen naar de organisatie en ontvangt u (uitgebreide) rapportages.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Mocht u vragen hebben over onze programma’s, neem gemakkelijk contact met ons op!

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch klassikaal leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Klassikaal Leren

Leer tijdens een klassikale training manieren om nog beter en efficiënter te werken. Wij trainen de gebruiker om nieuwe functionaliteiten tijdens het dagelijkse werk te gebruiken zodat de investering voor u werkt.

Chatbot Ondersteuning

Een kant en klare oplossing waarmee je een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot in de markt kunt zetten (of kopen), beheren en analyseren zodat je de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen.