Home » Online Leren » Security » DIEV™ + Examen

Wat is DIEV™ + Examen?

Een combinatie van online training en een database vol met Tips en Tricks, in eigen beheer gemaakt voor PC eindgebruikers, op elk nivo. De training wordt afgesloten met een officieel erkend ECDL Examen.

Waarom is DIEV™ + Examen handig?

De online training Data Informatie Eindgebruiker Veiligheidstraining kan – icm een klassikale training – zorgdragen voor het verhogen cq realiseren van (de verbetering van) de bewustwording bij de eindgebruikers. Niet alleen voor de ‘gebruikelijke’ vormen van Cybercriminaliteit, maar zeker ook de informatie mbt de nieuwe Wet Datalekken, in relatie tot de meldingsplicht richting Autoriteit Persoonsgegevens

Beschikbare Trainingen

DIEV™ zorgt ervoor dat eindgebruikers continu geïnformeerd én alert gehouden worden om veilig te blijven werken. En de kans te verkleinen dat men Datalekken veroorzaakt, met het risico op boetes en imagoschade voor uw organisatie.

Met DIEV™ worden gebruikers getraind in het herkennen van phishing en ransomware e-mails en andere vormen van social engineering. We laten aan de hand van voorbeelden (video’s, screenshots, mails e.d.) zien wat de gevaren zijn en dan vooral wat eindgebruikers daar tegen kunnen doen. De basis wordt gevormd door ‘bekende’ virussen, Ransomware, Phishing, Hacking, ID-fraude, oplichting, gevaren van Free Wifi en Social Media. DIEV™ is dus een goede aanvulling en oplossing voor de zwakste schakel in het Security proces, de “gebruiker”.

Wat kost het?

Het online DIEV™ programma in combinatie met het officieel erkende ECDL Examen:

Per deelnemer
€59,50 ex BTW

Vrijblijvende informatie aanvraag

Mocht u vragen hebben over onze programma’s, neem gemakkelijk contact met ons op!

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch klassikaal leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Klassikaal Leren

Leer tijdens een klassikale training manieren om nog beter en efficiënter te werken. Wij trainen de gebruiker om nieuwe functionaliteiten tijdens het dagelijkse werk te gebruiken zodat de investering voor u werkt.

Chatbot Ondersteuning

Een kant en klare oplossing waarmee je een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot in de markt kunt zetten (of kopen), beheren en analyseren zodat je de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen.