Home » Online Leren » Security

Security – maak van uw organisatie een Human Firewall

Oplossingen voor uw security via Quality Mentor

Met zowel online als klassikale trainingen cq certificering helpt Quality Mentor om van uw organisatie een Human Firewall te maken! De ontwikkelingen op het gebied van Cybercriminaliteit, Privacywetgeving en de wijze waarop een bedrijf met klantintegriteit te maken heeft, gaan razendsnel. Om bewust te worden van deze risico’s en deze te vermijden of er op de juiste manier op te acteren, levert Quality Mentor naast een krachtig portfolio online trainingen, ook volledig op maat gemaakte klassikale groepstrainingen op locatie van de klant.

Voor meer informatie over de training, klik op de video voor een extra toelichting !

Online DIEV™ Training

Creëer uw eigen human firewall

De online training DIEV™ maakt medewerkers bewust van deze risico’s en helpt op een praktische manier de risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren.

Online DIEV™ training + Examen

Creëer uw eigen human firewall en sluit deze af met een offficieel erkend ECDL examen.

De online training DIEV™ maakt medewerkers bewust van deze risico’s en helpt op een praktische manier de risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren.

Aan de online training is een praktijkgericht examen gekoppeld.

Fraud Risk Assessment

Bent u geïnteresseerd in het testen en in kaart brengen cq vergroten van de weerbaarheid van uw medewerkers tegen dreiging van buitenaf?

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch klassikaal leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Klassikaal Leren

Leer tijdens een klassikale training manieren om nog beter en efficiënter te werken. Wij trainen de gebruiker om nieuwe functionaliteiten tijdens het dagelijkse werk te gebruiken zodat de investering voor u werkt.

Chatbot Ondersteuning

Een kant en klare oplossing waarmee je een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot in de markt kunt zetten (of kopen), beheren en analyseren zodat je de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen.