Home » Online Leren » Microsoft Office » Tri2Learn Office

Tri2Learn Office

Drie eenvoudige stappen naar succes:

Stap 1: Nulmeting

Een nulmeting maakt duidelijk waar iemand staat en wat het huidige kennis-, inzicht- en vaardigheidsniveau is. Op basis van objectieve data uit de nulmeting kan gericht worden getraind en wordt voorkomen dat iemand een hele training moet volgen terwijl slechts 20% nuttig was geweest. Gericht trainen levert een beter resultaat op en bevordert de motivatie voor deelname aan een training. De nulmeting wordt online aangeboden en kan op elke plek met een computer met internetverbinding worden afgenomen.

Stap 2: Theorie (eLearning)

De online content is overal en altijd via Internet te benaderen, in een periode van 12 maanden. De volgende applicaties zitten in Tri2Learn Office:

  • Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • Microsoft Outlook
  • Microsoft Teams
Na de nulmeting kan de online content dus gedaan worden obv het kennis- en vaardigheidsniveau van de cursist. Naast een online training is er ook een opdracht geïntegreerd, zodat de cursist de nieuwe kennis kan uitvoeren!

Stap 3: Eindtoetsing

Met een eindtoets toont de cursist aan over voldoende kennis, inzicht en vaardigheden te beschikken. Zo kunt u meten of trainingen effectief zijn geweest en het gewenste resultaat hebben.
Aan elke eindtoets kan een (bedrijfs)certificaat worden gekoppeld.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Mocht u vragen hebben over onze programma’s, neem gemakkelijk contact met ons op!

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch klassikaal leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Klassikaal Leren

Leer tijdens een klassikale training manieren om nog beter en efficiënter te werken. Wij trainen de gebruiker om nieuwe functionaliteiten tijdens het dagelijkse werk te gebruiken zodat de investering voor u werkt.

Chatbot Ondersteuning

Een kant en klare oplossing waarmee je een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot in de markt kunt zetten (of kopen), beheren en analyseren zodat je de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen.