Home » Online Leren » ICT Training

ICT Training

Continue training voor uw ICT medewerkers

De opleiding en certificering van technische IT-medewerkers is een continu proces: met bijna 20 jaar ervaring kent Quality Mentor de wensen en eisen van de cursisten die vaak niet alleen op zoek zijn naar nieuwe kennis en vaardigheden maar ook naar een officiële certificering. We verzorgen een breed aanbod van trainingen: van Microsoft MCSA/MCSE, Azure SQL, HyperV, ITIL, Prince2, SCRUM, tot Security en Cisco.   

We verzorgen de training zowel online als klassikaal, alles en altijd op basis van maatwerk. Elke training begint met een intake (test), zodat een besparing van 50% mogelijk is op een reguliere klassikale (open rooster) training. Een besparing in tijd en geld. Zo creëren we een opleidingstraject dat past in het budget én zorgt voor optimaal gemotiveerde cursisten. Ons platform waar we dit aanbieden heet 24×7 training.

24×7 Training

24×7 training™ is een online training oplossing met meer dan 4000 online trainingen en 45.000 Safari eBooks. Een aanvullende optie is een oefenlab, het Virtual Lab. Daar krijgt u toegang tot een live configuratie, zodat u ook concreet kunt oefenen wat u heeft geleerd.

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch klassikaal leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Klassikaal Leren

Leer tijdens een klassikale training manieren om nog beter en efficiënter te werken. Wij trainen de gebruiker om nieuwe functionaliteiten tijdens het dagelijkse werk te gebruiken zodat de investering voor u werkt.

Chatbot Ondersteuning

Een kant en klare oplossing waarmee je een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot in de markt kunt zetten (of kopen), beheren en analyseren zodat je de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen.