Home » Klassikaal Leren » Open Rooster » Security » Diev™ + Examen

Security – maak van uw organisatie een Human Firewall

Waarom Diev™ + Examen?

Iedereen die binnen uw organisatie gebruikmaakt van het bedrijfsnetwerk, is voor hackers een mogelijk doelwit om toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens. De training Awareness Eindgebruikers bij Cybercriminaliteit leert cursisten cybercriminaliteit herkennen en voorkomen. Een gecertificeerde en ervaren Security Certified Trainer behandelt in een klassikale training op een laagdrempelige manier alles over cybercriminaliteit.

In de media zien we regelmatig dat er privacygevoelige bedrijfsgegevens in verkeerde handen terecht zijn gekomen of ‘op straat liggen’. Veel organisatie worstelen met de invulling van hun eigen informatiebeveiliging. Daarnaast zijn er wetten, normen en richtlijnen waaraan elke organisatie simpelweg moet voldoen. De klassikale groepstraining Awareness Eindgebruikers bij Cybercriminaliteit is in combinatie met de online training geweldig krachtig. Cursisten kunnen aangeven waar zij mee zitten en wat de praktische knelpunten zijn. Aan de hand van grote en kleine voorbeelden van cybercriminaliteit nemen de cursisten een kijkje in de wereld van de cybercrimineel. Er worden concrete en praktische tips gegeven en er wordt een eerste aanzet geboden voor het verder professionaliseren van uw informatiebeveiliging. Er is aandacht voor organisatorische, fysieke en digitale maatregelen.

Voor wie binnen uw organisatie?
Cybercriminelen gaan steeds vaker op zoek naar de zwakste schakel in de beveiliging van uw bedrijfsgegevens: de mens. Iedereen die binnen uw organisatie gebruikmaakt van het bedrijfsnetwerk, is voor hackers een mogelijk doelwit om toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens. Daarom is de doelgroep van de training Awareness Eindgebruikers bij Cybercriminaliteit breed: van managers tot de mensen van de werkvloer. Specifieke voorkennis is niet vereist. Na afloop van de training heeft de cursist een beter beeld van de risico’s van cybercriminaliteit en is beter in staat om zichzelf – en daarmee uw organisatie en uw bedrijfsgegevens – te beschermen tegen cybercriminelen.

Inhoud

De training heeft een interactief karakter en bij een geringe groepsgrootte (max 10p) is er genoeg ruimte om op casuïstiek en organisatie specifieke situaties in te gaan. De definitieve inhoud van de training wordt op maat samengesteld voor uw organisatie.

Online gevaren - ervaringen

Vormen van Cybercrime

Herkennen van de gevaren

Wachtwoorden

Mobiele apparaten

E-mail

Software

Virussen

Openbaar Wifi

Sociale Media, privacy en online werken

Vertrouwde gegevens buiten het bedrijf

AVG

Veilig gedrag: Wat kun jij doen?

Investering

Tijdsduur: 1 dag

Voor een groepstraining onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren Security Certified Trainer is het tarief € 1250,00 (excl. BTW).
Indien u kiest voor 2 dagdelen dan is het tarief € 1.680,00.

In de cursusruimte dient een flipover (aantekeningen) en een beamer voor de projectie van een PowerPoint presentatie aanwezig te zijn.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Mocht u vragen hebben over onze programma’s, neem gemakkelijk contact met ons op!

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch online leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Online Leren

Met het unieke online-trainingsplatform van Quality Mentor vergroot u de kennis van uw medewerkers. Microsoft office kan veel meer dan u denkt, maak van uw medewerkers een Human Firewall en zorg dat uw ICT-ers de benodigde kennis continu kunnen bijspijkeren.

Chatbot Ondersteuning

The Office Mentor (TOM) is een kant en klare oplossing waarmee u een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot kunt maken, beheren en analyseren zodat u de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen. Voor Microsoft Office365 is er standaard content beschikbaar.