Security

Security – maak van uw organisatie een Human Firewall

Oplossingen voor uw security via Quality Mentor
Met zowel klassikale- als de online-trainingen (met certificering) helpt Quality Mentor om van uw organisatie een Human Firewall te maken! De ontwikkelingen op het gebied van Cybercriminaliteit, Privacywetgeving en de wijze waarop een bedrijf met klantintegriteit te maken heeft, gaan razendsnel. Om bewust te worden van deze risico’s en deze te vermijden of er op de juiste manier op te acteren, levert Quality Mentor naast een krachtig portfolio online trainingen, ook volledig op maat gemaakte klassikale groepstrainingen bij u op locatie.

DIEV™ Training

Creëer uw eigen human firewall
Maak uw medewerkers bewust van de risico’s en help op een praktische manier de risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren.
Cybercriminelen zijn creatief en zitten niet stil. Daarom vullen we de DIEV™ training aan met (periodieke) Tips & Tricks. Hiermee houden we uw medewerkers ook ná het volgen van de training alert en blijven ze op de hoogte van cybercriminaliteit

Diev™ Training + Examen

Creëer uw eigen human firewall en sluit deze af met een officieel erkend ECDL examen.
De training DIEV™ maakt medewerkers bewust van deze risico’s en helpt op een praktische manier de risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren.
Cybercriminelen zijn creatief en zitten niet stil. Daarom vullen we de DIEV™ online training aan met (periodieke) Tips & Tricks. Hiermee houden we uw medewerkers ook ná het volgen van de training alert en blijven ze op de hoogte van cybercriminaliteit.
Aan deze training is een praktijkgericht examen gekoppeld.

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch online leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Online Leren

Met het unieke online-trainingsplatform van Quality Mentor vergroot u de kennis van uw medewerkers. Microsoft office kan veel meer dan u denkt, maak van uw medewerkers een Human Firewall en zorg dat uw ICT-ers de benodigde kennis continu kunnen bijspijkeren.

Chatbot Ondersteuning

The Office Mentor (TOM) is een kant en klare oplossing waarmee u een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot kunt maken, beheren en analyseren zodat u de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen. Voor Microsoft Office365 is er standaard content beschikbaar.