Waarom Outlook Turbo?

Uw mailbox zit vol en nu …? U wilt iedereen tijdig antwoorden maar het lukt niet meer om overzicht te houden. De agenda is overvol, de geeltjes op je bureau liggen overal, u probeert te onthouden wat u vandaag moet doen, uw collega’s onderbreken u steeds als u net aan iets bezig bent… het wordt tijd dat u uw Outlook omgeving organiseert!

Hoe het werkt

Microsoft heeft vele gereedschappen in Outlook ingebouwd om efficiënt en effectief te werk te gaan. Tijdens deze cursus zullen al deze tools ingezet worden. De manier waarop u werkt zal radicaal anders zijn. Dit zal tijdens de dag zeker weerstand oproepen, het is moeilijk oude gewoonten af te leren. De trainer zal deze weerstanden wegnemen met duidelijke voorbeelden waarom het beter is om anders te werken. Vele honderden cursisten zijn u voorgegaan met aan het eind van de dag een brede glimlach op het gezicht!

Doelgroep

Cursisten die effectiever willen werken met Outlook.

Microsoft heeft vele gereedschappen in Outlook ingebouwd om efficiënt en effectief te werk te gaan. Tijdens deze cursus zullen al deze tools ingezet worden. De manier waarop u werkt zal radicaal anders zijn. Dit zal tijdens de dag zeker weerstand oproepen, het is moeilijk oude gewoonten af te leren. De trainer zal deze weerstanden wegnemen met duidelijke voorbeelden waarom het beter is om anders te werken. Vele honderden cursisten zijn u voor gegaan met aan het eind van de dag een brede glimlach op het gezicht!

Tijdens de training werken de deelnemers op hun eigen laptop. Indien u hiervoor geen mogelijkheid hebt, kunnen we een huur laptop regelen. Bij het bestellen kunt u aangeven of hiervan gebruik wilt maken.

Reviews

"Met deze training heb ik een ander beeld gekregen van de toepasbaarheid, ik was van mening dat ik Outlook goed benutte, alles behalve blijkt.

Na de 1e training gelijk hiermee aan de slag gegaan wat al meteen makkelijker werkte, ook na de 2e training nieuwe handelingen geleerd die mij zeker nog beter/efficiënter kunnen laten werken met Outlook"

Ronald van Weijenburg

"Ik had niet verwacht dat deze training zoveel indruk zou maken.

Er zijn veel mogelijkheden binnen outlook waar ik geen weet van had. Ik heb veel geleerd en ga dit toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden."

Said Azimi

"Lekker praktisch, gelijk toepasbaar en hier heb je wat aan!"

Ton Gerritsen

"Vond het een hele nuttige training, waarin ik van te voren niet had verwacht zoveel te leren en die op een leuke en duidelijke manier werd gegeven."

Cynthia Kramer

"Heel praktisch en fijn dat meteen je mailbox 'goed' wordt gezet.

De uit te voeren stappen gingen soms wel snel om alles bij te houden, maar wel handig dat er aan het eind een naslagwerk beschikbaar wordt gesteld waarin je alles kan nakijken."

Carry van Overveld

"Trainer houdt het tempo erin en komt met veel voorbeelden die direct toepasbaar zijn"

Rudi Clement

"Vond het een zeer leerzame en prettige training, niet te lang en niet te kort. Zeker een aanrader voor iedereen die met outlook werkt!"

Melanie Gerritsen

Wat leert u tijdens de trainingen?

 • Dat u minder aan het scrollen bent in uw mailbox
 • U minder aan het klikken bent
 • U niet meer aan het heen en weer slepen bent met mail naar mappen
 • U minder werkonderbrekingen hebt waardoor u meer voor elkaar krijgt
 • Kleine taken zult u direct actie ondernemen
 • U kunt sneller adresseren
 • U sneller repetitieve werkzaamheden uitvoert door automatiseren
 • U beter archiveert
 • U beter gaat zoeken
 • U waar mogelijk met batches werkt i.p.v. afzonderlijke mails
 • U nooit meer iets vergeet door beter organiseren van taken en werkzaamheden
 • Uw hoofd is leeg tijdens de werkdag omdat u uw taken georganiseerd heeft i.p.v. proberen ze te onthouden
 • Uw hoofd zal leeg zijn als u naar huis gaat

  Wat kost Outlook Turbo

  Outlook Turbo
  €425,00

  Bestel Outlook Turbo Workshop

  Andere Mogelijkheden

  Wilt u toch online leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

  Online Leren

  Met het unieke online-trainingsplatform van Quality Mentor vergroot u de kennis van uw medewerkers. Microsoft office kan veel meer dan u denkt, maak van uw medewerkers een Human Firewall en zorg dat uw ICT-ers de benodigde kennis continu kunnen bijspijkeren.

  Chatbot Ondersteuning

  The Office Mentor (TOM) is een kant en klare oplossing waarmee u een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot kunt maken, beheren en analyseren zodat u de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen. Voor Microsoft Office365 is er standaard content beschikbaar.