Home » Klassikaal Leren » Open Rooster » Microsoft Office 365 » Office 365 voor organisaties

Waarom Microsoft Office 365 voor organisaties?

Staat u voor de vraag op welke manier Office 365 binnen uw organisatie te introduceren? Quality Mentor biedt een 1-daagse training aan die u de beste handvatten geeft en inzicht verschaft in de mogelijkheden van Office 365.

Hoe het werkt

Met deze 1-daagse training bent u verzekerd dat u een goed inzicht verkregen heeft in de mogelijkheden van Office 365 voor de gebruikers maar zeker ook voor de beheerder. De training wordt verzorgd door een trainer/consultant die ruime ervaring heeft met Office 365 en voor diverse organisatie migraties naar Office 365 begeleid heeft.

Beschikbare Trainingen

Prijzen

Office365 voor uw organisatie
€ 395,00
Office365 voor uw organisatie (2 deelnemers)
€ 600,00

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht
Buizerdlaan 10, 3435 SB Nieuwegein
Website: https://www.fletcherhotelnieuwegein.nl

Elke training begint om 9:30uur en eindigt om 16:30uur

Bestel Office 365 voor organisaties Workshop

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch online leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Online Leren

Met het unieke online-trainingsplatform van Quality Mentor vergroot u de kennis van uw medewerkers. Microsoft office kan veel meer dan u denkt, maak van uw medewerkers een Human Firewall en zorg dat uw ICT-ers de benodigde kennis continu kunnen bijspijkeren.

Chatbot Ondersteuning

The Office Mentor (TOM) is een kant en klare oplossing waarmee u een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot kunt maken, beheren en analyseren zodat u de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen. Voor Microsoft Office365 is er standaard content beschikbaar.