Home » Klassikaal Leren » Open Rooster » Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Laat Microsoft Office werken voor uw bedrijf

De trainers van Quality Mentor leren uw medewerkers slimmer, sneller én productiever werken middels de klassikale workshops. Haal meer uit uw data met Business Intelligence d.m.v. onze training Power BI, leer effectiever met outlook om te gaan d.m.v. onze Outlook Turbo training of leer Office 365 nog beter in te richten binnen uw organisatie.

Power Automate

Power Automate, je automatiseert makkelijk en snel al je werkstromen, een zeer krachtige tool die je veel tijd gaat besparen.

De training is praktisch en geeft snel inzicht in de kansen en mogelijkheden. Na de training ben je in staat om de benodigde bedrijfsprocessen te modelleren voor de geconnecteerde databronnen en services.

Power BI

In de klassikale training Microsoft Power BI leert u in Power BI een effectieve management rapportage te maken met gegevens uit diverse gegevensbronnen, zoals onder andere Excel. En hoe u hiermee interactieve managementdashboards creëert.

Outlook Turbo

Uw mailbox zit vol en nu …? U wilt iedereen tijdig antwoorden maar het lukt niet meer om overzicht te houden. De agenda is overvol, de geeltjes op je bureau liggen overal, u probeert te onthouden wat u vandaag moet doen, uw collega’s onderbreken u steeds als u net aan iets bezig bent… het wordt tijd dat u uw Outlook omgeving organiseert!

Office 365 voor organisaties

Staat u voor de vraag op welke manier Office 365 binnen uw organisatie te introduceren? Quality Mentor biedt een 1-daagse training aan die u de beste handvatten geeft en inzicht verschaft in de mogelijkheden van Office 365.

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch online leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Online Leren

Met het unieke online-trainingsplatform van Quality Mentor vergroot u de kennis van uw medewerkers. Microsoft office kan veel meer dan u denkt, maak van uw medewerkers een Human Firewall en zorg dat uw ICT-ers de benodigde kennis continu kunnen bijspijkeren.

Chatbot Ondersteuning

The Office Mentor (TOM) is een kant en klare oplossing waarmee u een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot kunt maken, beheren en analyseren zodat u de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen. Voor Microsoft Office365 is er standaard content beschikbaar.