LinkedIn Trainingen

Leer alle ins en outs van LinkedIn

LinkedIn is een heel goed leadgeneratieplatform. Veel bedrijven gebruiken dit platform ook voor content gerelateerde marketing. Wilt u dat uw werknemers de fijne kneepjes onder de knie krijgen om nog succesvoller te zijn? Laat LinkedIn voor u werken. We hebben drie niveaus zodat zelfs de Salestopper die ‘alles’ al weet hier nog een stapje bovenop kan doen.

LinkedIn Basis+

Je neemt je carrière serieus. Je wil meer weten over de mogelijkheden die LinkedIn biedt en wordt graag gezien als een deskundige en betrouwbare professional.

LinkedIn Sales

Voor iedereen die verantwoordelijk is voor het vergroten van omzet, minder tijd kwijt wil zijn aan acquisitie, meer ‘hot’ leads wil ontvangen en een omzetgroei wil realiseren met behulp van LinkedIn.

LinkedIn Pro

Dagelijks ben je bezig met het behalen van de salesdoelen (KPI’s). Daartoe wil je heel gericht je doelgroep benaderen en meer voordeel uit Sales Navigator halen. Laat LinkedIn nog harder voor je werken.

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch online leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Online Leren

Met het unieke online-trainingsplatform van Quality Mentor vergroot u de kennis van uw medewerkers. Microsoft office kan veel meer dan u denkt, maak van uw medewerkers een Human Firewall en zorg dat uw ICT-ers de benodigde kennis continu kunnen bijspijkeren.

Chatbot Ondersteuning

The Office Mentor (TOM) is een kant en klare oplossing waarmee u een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot kunt maken, beheren en analyseren zodat u de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen. Voor Microsoft Office365 is er standaard content beschikbaar.