Home » Klassikaal Leren » Open Rooster

Klassikaal Leren: Open Rooster

Geweldige workshops met actuele onderwerpen

We hebben voor u en uw medewerkers meerdere krachtige workshops gepland. Check de onderwerpen en de data en schrijf u in.

Microsoft Office 365

Volg nu één van onze Microsoft Office cursussen en trainingen. Wij bieden diverse online trainingen aan op het gebied van Microsoft Office. Voor ieder kennisniveau hebben wij de beste cursussen voor u geselecteerd. Denk hierbij aan Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access etc. Met ons innovatieve online leerconcept kunt u daarnaast starten met uw Microsoft Office cursus waar en wanneer u wilt en profiteert u tevens van de beste prijs.

Security

De ontwikkelingen op het gebied van Cybercriminaliteit, Privacywetgeving en de wijze waarop een bedrijf met klantintegriteit te maken heeft, gaan razendsnel. Om bewust te worden van deze risico’s en deze risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren hebben wij de verschillende online en klassikale trainingen ontwikkeld.

Vertrouwenspersoon

Ongewenste omgangsvormen, (seksuele) intimidatie, discriminatie en niet-integere handelen op de werkvloer zijn geen nieuwe fenomenen. Ze komen overal voor en wanneer je ernaar vraagt zal iedereen beamen dat deze fenomenen bestreden moeten worden. Toch lukt dat niet voldoende. Al jaren blijft het percentage Nederlandse werknemers dat bijvoorbeeld wordt geconfronteerd met ongewenste omgangsvormen, hangen op 16%.

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch online leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Online Leren

Met het unieke online-trainingsplatform van Quality Mentor vergroot u de kennis van uw medewerkers. Microsoft office kan veel meer dan u denkt, maak van uw medewerkers een Human Firewall en zorg dat uw ICT-ers de benodigde kennis continu kunnen bijspijkeren.

Chatbot Ondersteuning

The Office Mentor (TOM) is een kant en klare oplossing waarmee u een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot kunt maken, beheren en analyseren zodat u de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen. Voor Microsoft Office365 is er standaard content beschikbaar.