Home » Klassikaal Leren » Online Live Training » Voor Bestuurders » Maatwerktrainingen organisatievraagstukken

Maatwerktrainingen organisatievraagstukken

Diverse trainingen voor organisatievraagstukken

Maatwerk-trainingen voor organisatievraagstukken behoren ook tot de mogelijkheden. We nemen altijd eerst telefonisch contact met u op om te zien hoe we samen met u de training organiseren, zodat de training zo effectief mogelijk is voor uw organisatie. Door u aan te aan te melden, maken we een telefonische afspraak. Na de intake wordt de opdracht pas definitief en deze intake is geheel vrijblijvend.

Onze organisatietrainingen zijn altijd op maat. Aan de hand van leerdoelen, analyse van processen zetten we samen met de klant een leer- en effectplan op. Het spectrum aan trainingen ziet er als volgt uit.

Tarieven op aanvraag

Planning voor de online training in overleg

Module Omschrijving
Accountmanagement Online Hoe organiseer je de verkoopafdeling naar een online selling machine? We gaan in mindere mate in op de digitale tools en veel meer op het verkoopmanagement en organisatie-aspect.
iConsultancy De zakelijke dienstverlening online realiseren. Lees meer over de fundamentele principes van iConsultancy. In de training gaan we specifiek in op uw situatie en hoe iConsultancy kan worden toegepast.
Inkoopbeleid met Kraljic Hoe breng je Kraljic in de praktijk? Hoewel het theoretische model relatief eenvoudig is, geven wij u maatwerk adviezen die we in de training oefenen.
KPI-ontwerp, data-analyse, datanormalisatie Business Intelligence start niet met tools, maar met analyse. Leer hoe u een platform-onafhankelijk BI-platform kunt realiseren en ook de fundamentele principes snapt van data-analyse.
Ontwerp digitale infrastructuur De moderne manier om een digitale infrastructuur te ontwerpen. Hoe stel je de organisatie centraal en niet de techniek?
Social media en marketing Leer hoe je een x aantal leads per dag kan generenen

Bestel Maatwerktrainingen organisatievraagstukken

Andere Mogelijkheden

Bekijk ook onze ander online-trainingen en de chatbotondersteuning

Online Leren

Met het unieke online-trainingsplatform van Quality Mentor vergroot u de kennis van uw medewerkers. Microsoft office kan veel meer dan u denkt, maak van uw medewerkers een Human Firewall en zorg dat uw ICT-ers de benodigde kennis continu kunnen bijspijkeren.

Chatbot Ondersteuning

The Office Mentor (TOM) is een kant en klare oplossing waarmee u een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot kunt maken, beheren en analyseren zodat u de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen. Voor Microsoft Office365 is er standaard content beschikbaar.