Home » Klassikaal Leren » Online Live Training

Online Live Training

Voor Medewerkers

U zult op weg moeten worden geholpen om bijvoorbeeld handig om te kunnen gaan met Microsoft Teams. NGO stelt diverse Webinars en e-Books beschikbaar om u op weg te helpen. Daarnaast geven we online klassikale trainingen welke speciaal zijn toegespitst op uw situatie. We helpen u alvast op weg met een aantal gratis webinars. Lees meer over ons aanbod.

Voor Managers

Mensen op afstand managen is een vak apart. Naast het aanbod voor de thuiswerker, hebben we ook diensten voor managers. Denk aan de verkoopleider, productiechef of personeelsadviseur. Hoe gaat u nu projecten managen? Hoe trekt u de aandacht online met uw propositie? Wat te doen als een aantal basis ICT-faciliteiten niet geschikt zijn voor online gebruik? Zie ons aanbod voor managers.

Voor Bestuurders

De huidige (en toekomstige) omstandigheden zullen ons met zijn allen dwingen om te veranderen, en hoe doe je dat? Natuurlijk moeten we eerst snel en pragmatisch zorgen dat de operatie loopt, maar wat daarna? Hoe kunnen we de bestaande strategie omvormen en hoe kunnen we het veilig houden? E-consulting biedt uitkomst, lees meer over ons aanbod voor bestuurders.

Voor ICT-dienstverleners

Als Nederland massaal online is, zullen er ook vaker digitale ongelukken gebeuren. Met name op het beveiligingsvlak en het beheer van de digitale omgeving. Kijk hiervoor welke diensten wij hebben op het gebied van Office 365 en IT-management.

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch online leren? Of heeft u behoefte aan real-time ondersteuning? Bekijk de volgende opties.

Online Leren

Met het unieke online-trainingsplatform van Quality Mentor vergroot u de kennis van uw medewerkers. Microsoft office kan veel meer dan u denkt, maak van uw medewerkers een Human Firewall en zorg dat uw ICT-ers de benodigde kennis continu kunnen bijspijkeren.

Chatbot Ondersteuning

The Office Mentor (TOM) is een kant en klare oplossing waarmee u een eigen (Microsoft gebaseerde) chatbot kunt maken, beheren en analyseren zodat u de medewerkers persoonlijk en schaalbaar kan ondersteunen. Voor Microsoft Office365 is er standaard content beschikbaar.