Home » Chatbot Ondersteuning

Chatbot Ondersteuning

Zet een chatbot in voor uw organisatie als ondersteuning voor klanten en/of medewerkers

De video’s die TOM™ je laat zien komen allemaal uit het 5MOT online leerplatform. 5MOT staat voor “5 minutes of Online Training”. De modules in dit platform bestaan uit video’s van maximaal 5 minuten, waarin we praktische kennis en tips delen over o.a. Teams, OneDrive, Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Maar denk ook aan nieuwe applicaties als To Do, Sway, Bookings en Power Automate.

Met Chatbot TOM is ons doel om jou zo snel en zo gericht mogelijk het antwoord te geven op je vragen. Zo hopen we je bij problemen snel weer op weg te helpen.

The Office Mentor (TOM)

The Office Mentor (TOM) is een kant en klare oplossing waarmee u een eigen/interne (Microsoft gebaseerde) chatbot in huis haalt met alle benodigde theoretische en praktijk kennis over een Microsoft365 applicatie.

Naast de online en offline training oplossingen bieden we hiermee een 3e kennis oplossing, die natuurlijk 24×7 beschikbaar is voor al uw medewerk(st)ers.

Het antwoord op de gestelde vragen komt in de vorm van teksten/uitleg, screen dumps en online video sessies.

Custom Chatbot

Natuurlijk kunt u ook uw eigen chatbot inrichten. Volledig conform de wensen en eisen van uw onderneming. Ontlast uw interne helpdesk en maak uw medewerkers effectiever. Uw werknemers kunnen 24/7 hun vragen kwijt en nog veel belangrijker, ze krijgen ook nog de antwoorden die ze nodig hebben om verder te kunnen met hun werk.

Andere Mogelijkheden

Wilt u toch online leren? Of heeft u behoefte aan klassikaal leren? Bekijk de volgende opties.

Online Leren

Met het unieke online-trainingsplatform van Quality Mentor vergroot u de kennis van uw medewerkers. Microsoft office kan veel meer dan u denkt, maak van uw medewerkers een Human Firewall en zorg dat uw ICT-ers de benodigde kennis continu kunnen bijspijkeren.

Klassikaal Leren

Leer tijdens een klassikale training manieren om nog beter en efficiënter te werken. Wij trainen de gebruiker om nieuwe functionaliteiten tijdens het dagelijkse werk te gebruiken zodat de investering voor u werkt.